کیک و شیرینی

کوکی گردو و شکلات

کوکی گردو و شکلات یکی از متفاوت ترین و خوش طعم ترین شیرینی هایی است که می توانید به راحتی درست کنید و به عنوان میان وعده، عصرانه و یا دورهمی ها و مهمانی های خانوادگی سرو و نوش جان کنید.

 

مواد لازم:

⫸ تخم مرغ: ۱ عدد

⫸ وانیل: نصف قاشق چایخوری

⫸ آرد قنادی:  ۲۰۰ گرم

⫸ جوش شیرین: یک پنجم قاشق چایخوری

⫸ شکرقهوه ای: ۱۲۰ گرم

⫸ بیکینک پودر: ۱ قاشق سوپخوری

⫸ کره: ۱۰۰ گرم در دمای محیط

⫸ شکلات چیپسی: به مقدار لازم

⫸ گردوی خرد شده: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این کوکی های نرم و خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد و بیکینک پودر را با هم مخلوط و الک کنید تا آرد هوا دهی شود سپس کنار بگذارید. حالا شکر و کره را چند دقیقه با همزن بزنید، وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید. در مرحله آخر همه مواد باقی مانده را اضافه کنید و این بار فقط با لیسک بخوبی مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود. اگرخمیر شُل بود کمی آرد اضافه کنید. روی خمیر آماده شده را بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت گلوله هایی به اندازه نارنگی کوچک بردارید و گرد و کروی کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید با فاصله بچینید و در طبقه وسط فر یک ربع یا تا زمانی که لبه های شیرینی کمی رنگ بگیرد بپزید.

بعد از پخت، فر را خاموش کنید و بعد از خنک شدن سینی را خارج و کوکی ها را در ظرف دردار قرار دهید. کوکی ها به مدت ۲۰ روز در ظرف دربسته و در دمای محیط تازه می مانند.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *