کوکی گردو و شکلات یکی از متفاوت ترین و خوش طعم ترین شیرینی هایی است که می توانید به راحتی درست کنید و به عنوان میان وعده، عصرانه و یا دورهمی ها و مهمانی های خانوادگی سرو و نوش جان کنید.
مواد لازم:
⫸ تخم مرغ: ۱ عدد
⫸ وانیل: نصف قاشق چایخوری
⫸ آرد قنادی: ۲۰۰ گرم
⫸ جوش شیرین: یک پنجم قاشق چایخوری
⫸ شکرقهوه ای: ۱۲۰ گرم
⫸ بیکینک پودر: ۱ قاشق سوپخوری
⫸ کره: ۱۰۰ گرم در دمای محیط
⫸ شکلات چیپسی: به مقدار لازم
⫸ گردوی خرد شده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این کوکی های نرم و خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد و بیکینک پودر را با هم مخلوط و الک کنید تا آرد هوا دهی شود سپس کنار بگذارید. حالا شکر و کره را چند دقیقه با همزن بزنید، وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید. در مرحله آخر همه مواد باقی مانده را اضافه کنید و این بار فقط با لیسک بخوبی مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود. اگرخمیر شُل بود کمی آرد اضافه کنید. روی خمیر آماده شده را بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت گلوله هایی به اندازه نارنگی کوچک بردارید و گرد و کروی کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید با فاصله بچینید و در طبقه وسط فر یک ربع یا تا زمانی که لبه های شیرینی کمی رنگ بگیرد بپزید.
بعد از پخت، فر را خاموش کنید و بعد از خنک شدن سینی را خارج و کوکی ها را در ظرف دردار قرار دهید. کوکی ها به مدت ۲۰ روز در ظرف دربسته و در دمای محیط تازه می مانند.
نوش جان