کیک و شیرینی

کیکِ کنجدی زعفرانی

اگر می خواهید یک کیک خوشمزه که طرز تهیه آسانی داشته باشد درست کنید کیک کنجدی زعفرانی یک انتخاب عالیست. این کیک با عطر و طعم بی نظیرش می تواند بهترین گزینه برای میان وعده یا عصرانه باشد.

 

مواد لازم:

⫸ شیر: ۱ پیمانه در دمای محیط

⫸ آرد: ۴ پیمانه

⫸ روغن مایع: سه چهارم پیمانه

⫸ وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

⫸ تخم مرغ: ۴ عدد در دمای محیط

⫸ بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

⫸ کنجد: به میزان لازم

⫸ شکر: ۱ پیمانه

⫸ زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و برای پُف بهتر ۲ بار الک کنید و کنار بگذارید. حالا در کاسه ای مناسب تخم مرغ ها را به همراه وانیل هم بزنید تا از لختگی خارج شود. در مرحله بعد شکر را اضافه کنید و با همزن برقی حدود ۷ دقیقه بخوبی هم بزنید تا پفکی شود سپس شیر، زعفران و روغن را اضافه کنید و مجدداً حدود ۲ دقیقه هم بزنید. در مرحله آخر آرد را به تدریج و در چند مرحله اضافه کنید و این بار به آرامی فقط با لیسک مخلوط کنید تا پُف تخم مرغ ها از بین نرود.

برای پخت کیک، قالب مناسب با حجم مواد را کاملاً چرب کنید و به مقدار دلخواه کنجد بپاشید و مواد کیک را درون قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *