کیک و شیرینی

کیک تابه‌ای

 

کیک تابه‌ای یک کیک خوشمزه بدون فر است که میتوانید با طعم‌های متفاوت آن را درست کنیدو به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.

مواد لازم برای چهار نفر:
– آرد: ۱۵۰ گرم
– تخم مرغ:۱ عدد
– بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
– وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
– روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری
– شکر: ۵ قاشق غذاخوری
– شیر: نصف پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ۲ تا ۳ بار از الک رد کنید. در ظرف مناسبی شکر ، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا رنگ آنها تغییر کند. بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
بعد از ترکیب شدن کامل تخم مرغ، شیر را به بقیه مواد اضافه کنید و مقداری هم بزنید. در مرحله آخر آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط شود.
دیواره و کف تابه، پلوپز و یا قابلمه نچسب را کاملا چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت کم بپزید.
اگر بخواهید روی کیک طلایی شود، می‌توانید کیک را برگردانید و چند دقیقه‌ای حرارت دهید.
اگر دوست داشته باشید کیکتان شکلاتی شود، می‌توانید به آن پودر کاکائو اضافه کنید و یا داخل مواد کیک مقداری چیپس شکلاتی بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *