کیک تابهای یک کیک خوشمزه بدون فر است که میتوانید با طعمهای متفاوت آن را درست کنیدو به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.
مواد لازم برای چهار نفر:
– آرد: ۱۵۰ گرم
– تخم مرغ:۱ عدد
– بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
– وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
– روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری
– شکر: ۵ قاشق غذاخوری
– شیر: نصف پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ۲ تا ۳ بار از الک رد کنید. در ظرف مناسبی شکر ، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا رنگ آنها تغییر کند. بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
بعد از ترکیب شدن کامل تخم مرغ، شیر را به بقیه مواد اضافه کنید و مقداری هم بزنید. در مرحله آخر آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط شود.
دیواره و کف تابه، پلوپز و یا قابلمه نچسب را کاملا چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت کم بپزید.
اگر بخواهید روی کیک طلایی شود، میتوانید کیک را برگردانید و چند دقیقهای حرارت دهید.
اگر دوست داشته باشید کیکتان شکلاتی شود، میتوانید به آن پودر کاکائو اضافه کنید و یا داخل مواد کیک مقداری چیپس شکلاتی بریزید.