کیک دارچینی یکی از خوش عطر وطعم ترین کیک هایی است که روش تهیه اش را به شماآموزش میدهیم وحتما از خوردن این کیک خوشمزه و جذاب لذت خواهید برد.
موادلازم برای هشت نفر:
– دارچین یک قاشق غذاخوری
– شکر سفید سهچهارم پیمانه
– تخممرغ چهار عدد
– شیر نصف پیمانه
– روغن مایع نصف پیمانه
– وانیل یک قاشق چایخوری
– کره پنجاه گرم
– آرد سفید دو قاشق غذاخوری
– آرد سفید دو پیمانه
– شکر قهوهای نصف پیمانه
– بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا کره را ذوب کنید و شکر قهوه ای ، دارچین و دو قاشق غذاخوری آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس کنار بگذارید.
در این فاصله تخم مرغ ها را با همزن برقی به همراه شکرسفید و وانیل کاملا مخلوط کنید بطوری که پف کرده و کرمی شود.حالا شیر و روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید و درون کاسه ای بزرگ بریزید.
دو پیمانه آرد سفید را به همراه بیکینگ پودر به مایه کیک درون کاسه ی بزرگ به تدریج اضافه کرده و با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
در مرحله ی پایانی قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و نیمی از مایه کیک را درون قالب بریزید و روی آن مواد دارچینی را که در ابتدا آماده کرده و کنار گذاشته بودیم بریزید سپس باقی مانده ی مایه کیک را روی آن بریزید و قالب را درون فر که از قبل با حرارت صد و هشتاد درجه گرم کرده بودید به مدت چهل و پنج دقیقه بپزید.
کیک دارچینی شما آماده است. نوش جان