کیک زیتون یا نان زیتون اصالتا فرانسویه وبا عطر و بویی که داردواقعاخوش طعمه.این دستور ساده نان نیازی به ورز دادن ندارد و تنها با چند موادو ابزار ساده به راحتی می توان آن رادرست کرد.
موادلازم:
– تخم مرغ سه عدد
– پنیر لیقوان صدوبیست گرم
– آرد الک شده دویست و پنجاه گرم
– بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
– ژامبون خردشده صدوپنجاه گرم
– زیتون بی هسته دونیم شده صدوپنجاه گرم
– نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه:
داخل کاسه تخم مرغ ها را با همزن برقی به مدت یک دقیقه می زنیم و روغن زیتون را افزوده و به مدت سی ثانیه دیگر می زنیم. آرد و بکینگ پودر را در کاسه الک می کنیم و به تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن برقی به مدت دو دقیقه میزنیم تا خمیر یکدست شود.
ورقه های ژامبون را به قطعات کوچک خرد کرده و پنیر را رنده می کنیم. به میزان دلخواه نمک و فلفل به خمیر اضافه میکنیم و سپس ژامبون خردشده، زیتون و پنیر رنده شده را به خمیر اضافه می کنیم.
کف قالب لوف را با کره چرب میکنیم. مواد را داخل قالب می ریزیم. قالب را به مدت چهل و پنج دقیقه داخل طبقه وسط فر با دمای صدونود درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پخته و روی آن طلایی شود.