کیک و شیرینی

کیک ساقه طلایی

اگر فرصت کافی برای پخت شیرینی ندارید ولی هوس یک شیرینی خوشمزه و لذیذ کردید کیک ساقه طلایی که فقط با سه قلم ماده اولیه و در کمترین زمان آماده می‌شود را از دست ندهید. همین حالا با روش درست کردن این کیک جذاب همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

بیسکوئیت ساقه طلایی: ۱ بسته

بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری

شیر: ۱ لیوان

سُس شکلات: برای تزئین (اختیاری)

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا یک بسته بیسکوئیت ساقه طلایی را با مخلوط کن حسابی پودر کنید و در کاسه‌ای بریزید سپس بیکینگ پودر و شیر را اضافه کرده و با قاشق کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شوند. در مرحله آخر قالب مناسب با مقدار مواد را چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد درون فِر که از قبل روشن کردید بپزید. بعد از پخت، با سُس شکلات یا پودر قند تزئین کرده و با یک فنجان چای تازه دَم سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *