اگر فرصت کافی برای پخت شیرینی ندارید ولی هوس یک شیرینی خوشمزه و لذیذ کردید کیک ساقه طلایی که فقط با سه قلم ماده اولیه و در کمترین زمان آماده میشود را از دست ندهید. همین حالا با روش درست کردن این کیک جذاب همراه ما باشید.
مواد لازم:
بیسکوئیت ساقه طلایی: ۱ بسته
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
شیر: ۱ لیوان
سُس شکلات: برای تزئین (اختیاری)
طرز تهیه:
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا یک بسته بیسکوئیت ساقه طلایی را با مخلوط کن حسابی پودر کنید و در کاسهای بریزید سپس بیکینگ پودر و شیر را اضافه کرده و با قاشق کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شوند. در مرحله آخر قالب مناسب با مقدار مواد را چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد درون فِر که از قبل روشن کردید بپزید. بعد از پخت، با سُس شکلات یا پودر قند تزئین کرده و با یک فنجان چای تازه دَم سرو کنید.
نوش جان
