پیش غذا

کیک سیب زمینی

 

اگر عاشق سیب زمینی هستید، با این دستور غافلگیر خواهید شد! نه تنها پوره سیب زمینی خوشمزه ای دارید، بلکه تمام مخلفات لازم را میتوانید به آن اضافه کنید: کالباس، پیازچه، چدار تند ، خامه ترش و…

مواد لازم:
– سه فنجان آرد همه منظوره
– یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
– یک قاشق چایخوری نمک
– دو فنجان شیر
– یک فنجان پنیر چدار تند (رنده شده)
– نصف فنجان خامه ترش
– سه چهارم فنجان پوره سیب زمینی
– شش برش کالباس خرد شده (به جای آن می توانید از هر نوع گوشت دیگری هم استفاده نمایید)
– چهارعدد پیازچه نازک نگینی شده
– یک عددتخم مرغ بزرگ
– یک قاشق غذاخوری کره (ذوب شده)

 

طرزتهیه:
ابتدا فر را با دمای سیصدو پنجاه درجه فارنهایت (صدوهشتاددرجه سانتیگراد) گرم کنید و کف قالب کمربندی نه اینچی خود را کره مال کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط ترکیب کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، شیر، پنیر چدار، خامه ترش، پوره سیب زمینی، کالباس، پیازچه و تخم مرغ را مخلوط کنید.مواد خشک و تر دو کاسه را با هم مخلوط کرده، در آخر، کره ذوب شده را اضافه کنید.سپس خمیر را به ظرف آماده شده خود منتقل کنید و حدود یک ساعت آن را بپزید، یا تا حدی که خودش را کاملا بگیرد.
اجازه دهید نان به مدت ده دقیقه در ظرف خنک شود، آن را از ظرف خارج کرده و به روی یک توری سیمی منتقل کنید تا کاملاً خنک شود.پس از خنک شدن آنها را برش زده و روی آن را بپوشانید. می توانید تا سه روز آن را در یک ظرف در بسته و در دمای اتاق نگه دارید. تا سه هفته هم در فریزر، بسیار خوب ماندگاری دارد.

 

نکات:
– وقتی نان را از اجاق بیرون بیاورید ممکن است پف آن کمی بخوابدکه طبیعی است.
– برای داشتن عطر و طعم بیشتر از کالباس دودی خوب استفاده کنید.
– برای این دستور از خامه ترش پرچرب و شیر کامل استفاده کنید. عطر و طعم آن به چربی بستگی دارد.
– از چدار تند استفاده کنید.
– اگر قالب قالب فنری یا کمربندی ندارید، می توانید این خمیر را در دو تا قالب نان نه اینچی بپزید.
– اگر قصد دارید این نان را در فریزر نگهداری کنید قبل از یخ زدن آن را برش دهید تا هر زمان که خواستید، بتوانید به راحتی هر مقدار را که دوست دارید بردارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *