کیک سیب زمینی یک پیش غذای شیرین و خوشمزه با عطر و طعمی خاص است که به راحتی می توانید در دورهمی های دوستانه بپزید و نوش جان کنید.
مواد لازم:
– روغن: نصف پیمانه
– شکر: نصف پیمانه
– وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
– آرد: یک پیمانه
– بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
– نمک: کمی
– تخم مرغ: دو عدد
– دارچین: یک قاشق چایخوری
– سیب زمینی تنوری رنده شده: یک پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل و با همزن به خوبی هم میزنیم و کم کم روغن را اضافه می کنیم تا یکدست شوند. سپس شکر و سیب زمینی را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم. دارچین، بکینگ پودر و نمک را اضافه و حسابی با همزن می زنیم.
حالا نوبت آرد است آن را الک کرده و بتدریج اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود.
در پایان قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشی میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در فر که قبلا با دمای صد و هشتاد درجهی سانتیگراد روشن کردیم به مدت چهل و پنج دقیقه می پزیم.
بعد از پخت و در صورت تمایل می توانید با پودر قند یا کرم کارامل تزیین و سرو کنید.