کیک و شیرینی

کیک فنجانی بدون آرد

این کیک فنجانی یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذه که در پخت آن از آرد استفاده نمی شود برای همین خیلی آسان و سریع می توانید آن را آماده کنید و به عنوان میان وعده یا عصرانه میل کنید. در این مطلب با طرز تهیه این کیک پرطرفدار همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

❉ کره: ۵۰ گرم

❉ شکلات: ۱۵۰ گرم

❉ شکر: ۳ قاشق غذاخوری

❉ تخم مرغ: ۳ عدد

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این کیک لذیذ ابتدا در ظرفی شکلات و کره را با هم به صورت بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید. در این فاصله سفیده های تخم مرغ را جدا کرده و به همراه شکر با همزن بزنید تا کف کند. زرده های تخم مرغ را هم درون کاسه دیگر با همزن دستی بزنید و به مخلوط شکلات و کره بن ماری شده اضافه کنید و مجدداً هم بزنید سپس سفیده تخم مرغ کف کرده را اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید تا مواد بخوبی مخلوط و یکدست شوند. در مرحله بعد یک قابلمه مناسب را کمی آب بریزید و کاسه های کوچک مقاوم در برابر حرارت را کاملاً چرب کنید و از مواد کیک درون آن ها بریزید و کاسه ها را داخل قابلمه قرار دهید و شعله را با حرارت متوسط روشن کنید و کیک ها را به مدت ۸ تا ۹ دقیقه بپزید. در اواخر پخت با چوب کبریت یا خلال چوبی تست کنید تا از پختن کیک ها مطمئن شوید.

به همین راحتی کیک های فنجانی شما آماده شد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *