کیک و شیرینی

کیک مربای آلبالو

 

با این کیک خوشمزه یک عصرانه بیاد ماندنی را کنار خانواده و دوستان تجربه خواهید کرد وحتما از خوردن کیک آلبالو لذت خواهید برد. تهیه این کیک خیلی راحته و به مواد لازم پیچیده ای نیاز ندارد.

 

مواد لازم برای ۶ نفر:
– شکر ۱۰۰ گرم
– آرد ۲۵۰ گرم
– ماست ۲۰۰ گرم
– کره یا مارگارین ۱۴۰ گرم
– تخم مرغ ۲ عدد
– بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
– مربای آلبالو

طرز تهیه:

برای شروع فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب کیک را با کمی کره ذوب شده چرب کرده و کمی آرد کف آن بپاشید. در این فاصله کره را به همراه شکر داخل یک کاسه بریزید و به کمک همزن با هم مخلوط کنید تا هم رنگ آن روشن شده و هم سبک شود. تخم مرغ ها و ماست را به این مخلوط اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس، آرد و بیکینگ پودر را کم کم به مواد داخل کاسه اضافه کرده و آرام هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط شوند.
یک لایه از مایه کیک که آماده شده کف قالب بریزید و مقداری مربای آلبالو روی آن بریزید و دوباره یک لایه از مایه کیک ومربا ریخته و این کار را به صورت لایه ای تکرار کنید. حالا قالب را داخل فر قرار دهید تا کیک آلبالو پخته شود. بعد از ۳۰-۴۰ دقیقه کیک آماده می شود و می توانید سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *