کیک و شیرینی

کیک موزی

 

کیک موزی بابرش های تازه موز وطعم ومزه ی عالی اش یک دسرکلاسیک وغیرقابل مقاومت است.

 

مواد لازم برای چهار نفر:
– ۱ بسته پودر کیک موزی آماده
– ۴۰۰ گرم خامه
– ۴ قاشق غذاخوری پودر قند
– ۴ قاشق غذاخوری پودر خامه
– ۲ عدد موز بزرگ
– یک دوم پیمانه گردو خرد شده
– شکلات چیپسی کاکائویی و توت فرنگی برای تزئین
– شربت کارامل

مواد لازم برای کرم وسط کیک:
– ۱ لیتر شیر
– ۱ پیمانه آرد سفید
– ۱ پیمانه شکر
– چند قطره اسانس موز

 

طرز تهیه:
ابتدا کیک را طبق دستور روی بسته بندی آن آماده میکنیم و می گذاریم تا سرد شود. در این فاصله موزها را حلقه می کنیم.
برای تهیه کرم آرد و شکر را کاملا مخلوط می کنیم بعد شیر را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا گلوله هایش باز شود بعد آن را روی شعله متوسط می گذاریم و دائم هم می زنیم تا جوش بیاید. اسانس را اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم و هر از چندگاه هم می زنیم تا سر نبندد.
حالا کیک را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و اگر روی کیک برآمده باشد قسمت های اضافی را صاف می کنیم و مقداری را که از برش و شکل دادن کیک اضافه آمده را در ظرفی جدا خرد می کنیم و مقداری از کرم را روی آن ریخته مخلوط می کنیم.
حالا یک طبقه از کیک را روی ظرف مورد نظر می گذاریم و روی آن را با یک لایه نازک کرم می پوشانیم سپس روی کرم مقداری گردوی خرد شده ریخته و روی آن را با یک لایه موز حلقه شده می پوشانیم بعد روی آن خرده کیک های مخلوط با کرم را ریخته و صاف می کنیم، بقیه گردوها را روی کیک ها پخش می کنیم و روی آن را باز هم کرم و بعد موز می ریزیم و در آخر لایه بعدی کیک را می گذاریم و ظرف را در یخچال قرار می دهیم تا کیک سرد شده برای خامه مالی آماده شود.
خامه را برای ۱۰ دقیقه فریزر می کنیم بعد همراه با پودر قند با درجه متوسط همزن به مدت ۵ دقیقه می زنیم بعد پودر خامه را کم کم اضافه می کنیم و می زنیم در کل حدود ۱۰ دقیقه طول می کشد تا سفت شود.
بعد کیک سرد شده را با خامه کاور کرده و روی آن را با خامه به شکل دلخواه ماسوره زده و با شکلات چیپسی و شربت کارامل تزیین می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *