کیک و شیرینی

کیک هویج

یک کیک سالم و خوشمزه که بعنوان کیک تولد هم میتونید از آن استفاده کنید

مواد لازم :

تخم مرغ : دو عدد

روغن مایع : صدوپنجاه گرم

کشمش : چهل گرم

آرد : صدوپنجاه گرم

هویج رنده شده ریز : دویست و چهل گرم

بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری

هل : نصف قاشق چایخوری

گردوی خرد شده : ۵۰ گرمپ

شکر : ۱۷۰ گرم

نمک: خیلی کم

دارچین : دو قاشق چایخوری

جوز هندی : یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :
• تخم مرغ ها و روغن را با هم مخلوط کرده و سپس هویج رنده شده را به آن اضافه کنید.
• تمام مواد خشک را با هم الک کرده و شکر را به آنها اضافه کنید.
• مواد خشک را به مایع کم کم اضافه کنید.
• در آخر گردو و کشمش را به مخلوط اضافه کنید.
• مواد را داخل قالب کیک که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده اید و کف آن را کاغذ انداخته اید ریخته و در داخل فر داغ شده با درجه حرارت ۱۸۵ درجه سانتیگراد به مدت زمان سی و پنج دقیقه قرار دهید.

* این مدت زمان ممکن است در فرهای متفاوت کمی بیشتر باشد.
* اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.
* بعد از پخت می توانید کیک را به صورت افقی برش دهید و بین آن لایه ای از خامه قنادی قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *