یک کیک سالم و خوشمزه که بعنوان کیک تولد هم میتونید از آن استفاده کنید
مواد لازم :
تخم مرغ : دو عدد
روغن مایع : صدوپنجاه گرم
کشمش : چهل گرم
آرد : صدوپنجاه گرم
هویج رنده شده ریز : دویست و چهل گرم
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
هل : نصف قاشق چایخوری
گردوی خرد شده : ۵۰ گرمپ
شکر : ۱۷۰ گرم
نمک: خیلی کم
دارچین : دو قاشق چایخوری
جوز هندی : یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
• تخم مرغ ها و روغن را با هم مخلوط کرده و سپس هویج رنده شده را به آن اضافه کنید.
• تمام مواد خشک را با هم الک کرده و شکر را به آنها اضافه کنید.
• مواد خشک را به مایع کم کم اضافه کنید.
• در آخر گردو و کشمش را به مخلوط اضافه کنید.
• مواد را داخل قالب کیک که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده اید و کف آن را کاغذ انداخته اید ریخته و در داخل فر داغ شده با درجه حرارت ۱۸۵ درجه سانتیگراد به مدت زمان سی و پنج دقیقه قرار دهید.
* این مدت زمان ممکن است در فرهای متفاوت کمی بیشتر باشد.
* اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.
* بعد از پخت می توانید کیک را به صورت افقی برش دهید و بین آن لایه ای از خامه قنادی قرار دهید.