غذای ملل

کیک کالباس و مرغ

در این مطلب یک پیشنهاد خوش طعم وخوشمزه برای شما داریم، کیک کالباس و مرغ یکی از خوراکی‌های محبوب و پُرطرفدار بین‌المللی است که می‌توانید به عنوان پیش غذا یا شام تهیه کنید و از عطر و مزه‌ی آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای ۶ نفر:

✔ کالباس: ۷ برش، خرد شده و تفت داده شده

✔ سینه مرغ: ۱ عدد درشت، پخته و خرد شده

✔ پیاز: ۱ عدد

✔ تخم مرغ: ۵ عدد

✔ کره: ۱۰۰ گرم

✔ آرد: نیم کیلو

✔ بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ نمک: ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا سینه مرغ را در قابلمه ای مناسب به همراه مقداری آب، یک عدد پیاز و کمی نمک بپزید و بعد از پخت به صورت نواری برش بزنید. در این فاصله آرد را در کاسه‌ای بزرگ الک کنید تا هوا دهی شود پس از آن بیکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه، کره و تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن برقی تا جایی که خمیری یکدست و لطیف شود هم بزنید و یک ربع در یخچال استراحت دهید.

در مرحله بعد مرغ پخته شده را به صورت نواری برش بزنید و با کالباس خرد شده که در مقدار کمی روغن تفت دادید مخلوط کنید. حالا کف قالب مخصوص فر را آرد پاشی کنید و یک لایه از مواد خمیری را داخل آن بریزید و یک لایه مخلوط کالباس و مرغ روی آن پخش کنید و یک لایه دیگر از مواد خمیری بریزید، به همین صورت لایه لایه همه مواد را در قالب بریزید. در آخر، کیک کالباس و مرغ را به مدت نیم ساعت در طبقه وسط فِر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کردید بپزید. بعد از این که این غذای جذاب پختبرش بزنید و در ظرف مورد نظر به همراه سُس دلخواه سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *