سالاد و دسر

گازپاچو

گازپاچو یک میان وعده سالم و نوعی آب دوغ خیار اسپانیایی است که بسیار محبوب و دلچسب بوده و روش تهیه ساده و راحتی دارد و خیلی سریع می توانید آن را آماده کنید. در این مطلب با طرز تهیه این میان وعده و پیش غذای پُرطرفدار همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

>> لیموترش:۲ عدد

>> پیاز کوچک: ۱ عدد

>> فلفل دلمه: یک دوم

>> گوجه فرنگی متوسط:۴ عدد

>> خیار:۳ عدد

>> روغن زیتون:۴ قاشق غذاخوری

>> نان خشک:۲ قاشق غذاخوری پودر شده

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا فلفل دلمه، خیار، گوجه فرنگی و پیاز را خُرد کرده (مقدار کمی را برای تزئین کنار بگذارید) و در مخلوط کن یا غذاساز به صورت پوره ای یکدست درآورید. سپس در ظرف مناسب بریزید و آب لیموترش، دو پیمانه آب، روغن زیتون، پودر نان خشک، فلفل و نمک را اضافه کنید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک و مزه دار شود.

گازپاچوی شما به همین راحتی آماده شد نوش جان.

 

::::: نکته:

در صورت تمایل می توانید از آب گوجه فرنگی به جای دو پیمانه آب استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *