گازپاچو یک میان وعده سالم و نوعی آب دوغ خیار اسپانیایی است که بسیار محبوب و دلچسب بوده و روش تهیه ساده و راحتی دارد و خیلی سریع می توانید آن را آماده کنید. در این مطلب با طرز تهیه این میان وعده و پیش غذای پُرطرفدار همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
>> لیموترش:۲ عدد
>> پیاز کوچک: ۱ عدد
>> فلفل دلمه: یک دوم
>> گوجه فرنگی متوسط:۴ عدد
>> خیار:۳ عدد
>> روغن زیتون:۴ قاشق غذاخوری
>> نان خشک:۲ قاشق غذاخوری پودر شده
>> فلفل سیاه: به میزان لازم
>> نمک: به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا فلفل دلمه، خیار، گوجه فرنگی و پیاز را خُرد کرده (مقدار کمی را برای تزئین کنار بگذارید) و در مخلوط کن یا غذاساز به صورت پوره ای یکدست درآورید. سپس در ظرف مناسب بریزید و آب لیموترش، دو پیمانه آب، روغن زیتون، پودر نان خشک، فلفل و نمک را اضافه کنید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک و مزه دار شود.
گازپاچوی شما به همین راحتی آماده شد نوش جان.
::::: نکته:
در صورت تمایل می توانید از آب گوجه فرنگی به جای دو پیمانه آب استفاده کنید.