کیک و شیرینی

گاناش‌شکلاتی با طعم‌قهوه

گاناش روکشی شکلاتی از ترکیب شکلات مذاب و خامه برای روی کیک‌هاست که خواستگاه آن به فرانسه برمیگردد و علاوه بر طعم خوشمزه و لذیذ، ظاهری زیبا و جلوه‌ای خاص به کیک شما می‌دهد.

 

مواد لازم:

✔ شکلات تلخ: ۲۰۰ گرم

✔ کره: ۱ قاشق غذاخوری

✔ عصاره قهوه: ۲ قاشق چایخوری

✔ خامه پُرچرب: ۲۰۰ میلی‌لیتر(سه چهارم لیوان)

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این گاناش خوشمزه ابتدا خامه را همراه با عصاره قهوه درون یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط قرار داده و مخلوط کنید. اجازه دهید به تدریج گرم شده ولی نجوشد. سپس شکلات تلخ خرد شده و کره را اضافه کرده و هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

گاناش‌ شکلاتی با طعم‌ قهوه به همین راحتی آماده شد. برای سفت‌تر شدن به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

 

:::::::: نکته:

>>> برای این که گاناش غلیظ‌تری داشته باشید از شکلات بیشتری نسبت به خامه استفاده کنید.

>>> اگر می‌خواهید گاناش را برای  ترافل یا پُر کردن شیرینی استفاده کنید، آن را مدتی در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد و بتوانید به راحتی از آن استفاده کنید.

>>> برای استفاده گاناش روی کیک، گاناش را بگذارید در دمای اتاق خنک شود بعد روی کیک بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *