اگر از دوستداران غذاهای تند هندی هستید حتما این غذای گیاهی را امتحان کنید. گل کلم و سیب زمینی را می توانید به عنوان یک شام سبک و کم حجم نوش جان کنید.
مواد لازم:
– نمک: یک و یک چهارم قاشق چایخوری
– فلفل هالاپینو خرد شده: یک قاشق غذاخوری
– زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
– روغن سرخکردنی:۳ قاشق غذاخوری
– زنجبیل رنده شده:یک قاشق غذاخوری
– سیب زمینی:۶۵۰ گرم (حدود سه پیمانه خرد شده)
– گل کلم تکه تکه شده :۴ پیمانه
– آب: ۲ قاشق غذاخوری
– جعفری تازه و خرد شده: یک چهارم پیمانه
– زیره سبز:نصف قاشق چایخوری
– نخود فرنگی در صورت تمایل:نصف پیمانه
طرز تهیه:
برای شروع سیب زمینیهای پوست کنده را به صورت قطعات مکعبی خرد کنید. در یک ماهیتابه دو قاشق روغن را داغ کنید و زنجبیل پوست کنده و رنده شده را داخل روغن بریزید و ۳۰ ثانیه تفت دهید سپس سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا شروع به نرم شدن کند.گل کلم تکه تکه شده را همراه با یک قاشق روغن باقی مانده و نمک به ماهیتابه اضافه کنید. پنج دقیقه دیگر تفت دهید. حالا فلفل خرد شده، زردچوبه و زیره و آب را اضافه کنید و حرارت را کم کنید. چند دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا سیب زمینی و گل کلم نرم شود. در صورت استفاده از نخود فرنگی آن را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
این خوراک تند هندی آماده است.در ظرفی مناسب با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
نوش جان