غذای سنتی

گوجه بادمجان و کشک

اگر از دوستداران بادمجان هستید و هوس یک غذای سریع و خوشمزه کردید پیشنهاد می‌کنیم گوجه بادمجان و کشک را که یک غذای فوری است یکبار امتحان کنید تا عاشق عطر و طعم متفاوت آن شوید. این غذای مغذی روش تهیه آسانی دارد و شما می‌توانید به راحتی و در کمترین زمان آن را آماده کنید.

 

مواد لازم:

✔ گوجه‌فرنگی: ۵ عدد، رنده شده

✔ بادمجان: ۴ عدد، پوست گرفته و خرد شده

✔ پیاز: ۱ عدد، ریز خرد شده

✔ سیر: ۳ حبه، رنده شده

✔ روغن: ۳ قاشق عذاخوری

✔ زرچوبه: به مقدار لازم

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ نمک: به مقدار لازم

✔ گردو: خرد شده، نصف پیمانه

✔ نعناع داغ: به مقدار لازم

✔ کشک: ۱ پیمانه

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این خوراک خوشمزه ابتدا پیاز خرد شده را در ماهیتابه حاوی روغن تفت دهید تا سبک و بلوری شود پس از آن بادمجان‌های مکعبی خرد شده و سیر را اضافه کنید و دَرِ ماهیتابه را بگذارید تا با حرارت کم بپزند. بعد از این که بادمجان‌ها نرم شدند با گوشت‌کوب له کنید سپس گوجه‌فرنگی رنده شده، زردچوبه، فلفل سیاه، کشک، گردوی خرد شده، نمک و نعناع داغ را اضافه کرده و مخلوط کنید حالا دَرِ ماهیتابه را بگذارید تا با حرارت کم بعد از ۲۰ دقیقه جا بیفتد و مزه‌ها به خورد هم بروند.

گوجه بادمجان و کشک را بعد از آماده شدن با نان تازه و ترشی سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *