اگر از دوستداران غذاهای بین المللی هستید گوشت چرخ کرده سرخشده با ریحان تایلندی را که از غذاهای معروف و محبوب آسیای جنوب شرقی است به سادگی طبخ کنید و از طعم متفاوت و بی نظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم:
⫸ گوشت چرخ کرده چرب: ۱ کیلو
⫸ سیر: ۱۰ حبه، خرد شده
⫸ پیاز: ۱ عدد، خرد شده
⫸ سُس سویا سبک: یک و نیم قاشق غذاخوری
⫸ سُس سویا تیره: یک و نیم قاشق غذاخوری
⫸ فلفل چیلی تند: دوسوم قاشق چایخوری
⫸ شکر خرما: ۲ قاشق مرباخوری (پودر خرمای خشک شده)
⫸ ریحان تایلندی: ۲ دسته کوچک(اگر در دسترس نبود ریحان معمولی)
⫸ سُس ماهی: اختیاری
⫸ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
⫸ فلفل قرمز: ۱ عدد، خرد شده
⫸ نمک: به مقدار لازم
⫸ روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
برای درست کردن این غذای تایلندی ابتدا گوشت را با تمام مواد به جزء ریحان مزه دار کنید و یک ربع کنار بگذارید. پس از این مدت درون ماهیتابه حاوی روغن گوشت مزهدار شده را با حرارت متوسط سرخ کنید. در زمان پخت، هر ۲ دقیقه یکبار هم بزنید و اجازه دهید گوشت بپزد. بعد از پخت، ریحان تایلندی را اضافه کنید و۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ریحان بلند شود.
غذای خوشمزه ی تایلندی شما آماده سرو است، در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه برنج نوش جان کنید.