این شیرینی خوشمزه رو امتحان کنید :
مواد لازم :
* دو ونیم فنجان پودر نارگیل * یک و نیم قاشق غذاخوری نشاسته سیب زمینی * یک دوم فنجان شکر * یک چهارم قاشق چایخوری
نمک * 4 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ * 1 قاشق چایخوری وانیل * 400 گرم شکلات تیره
طرز تهیه :
نارگیل و نشاسته و شکر و نمک را با هم مخلوط می کنیم.
در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ را با وانیل خوب هم می زنیم.
سفیده تخم مرغ را با مخلوط نارگیل با چنگال مخلوط می کنیم و ۲۰ تا۳۰ دقیقه استراحت می دهیم.
فر را با درجه ۳۲۵ فارنهایت گرم می کنیم. خمیر نارگیل را دوباره با چنگال مخلوط می کنیم . روی سینی فر کاغذ روغنی می کشیم و کمی کاغذ را چرب می کنیم. از خمیر نارگیل گلوله هایی به اندازه یک گردو درست می کنیم و در سینی فر می چینیم.
سینی فر را حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم. وقتی زیرشان طلایی شد از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا شیرینی های
نارگیلی کاملاً سرد شوند. اگر زود جدا کنیم خرد می شوند:
شکلات را به روش بن ماری یا در مایکروویو آب می کنیم و شیرینی نارگیلی ها را از قست پایین داخل شکلات آب شده می زنیم. تا
حدود نیم سانت فرو می بریم.
باقیمانده شکلات را هم در قیف یا کیسه می ریزیم و روی شیرینی ها را تزیین می کنیم.