غذای سنتی

یک صبحانه خاص

این صبحانه علاوه بر اینکه مقوی و پرخاصیته خیلی هم دلچسب و خوشمزه است

مواد لازم :
*یک عدد بادمجان بزرگ
*یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
*دو قاشق غذاخوری برگ نعناع خرد شده برای تزيين
*دویست گرم پنير ريکوتا
*چهار عدد تخم مرغ آب پز
*شش عدد گوجه فرنگی گيلاسی يا گوجه فرنگی کوچک
*دو عدد خيار کوچک
*یک دوم فنجان مخلوط زيتون سبز و سياه
*یک قاشق غذاخوری آويشن و سماق
*صدگرم مخلوط پنير فتا و آبليمو
*دو قاشق غذاخوری عسل
*دو قاشق چایخوری روغن زيتون تصفيه شده برای تزيين

طرز تهیه :
صفحه گريل يا تابه شیاردار را روی حرارت داغ می کنيم . بادمجان را که به هشت ورق نازک از درازا می بریم و هردو طرف آن را با برس روغن زيتون میمالیم روی گريل سرخ مي کنيم.
پنير ریکوتا را با نعناع خرد شده مخلوط ميکنيم و نمک و فلفل می زنیم.
وقتی بادمجان ها خنک شد به هر لايه از آن مخلوط پنير ميريزيم و بادمجان را می پيچيم.
رول های بادمجان پرشده با پنير را در ظرف می چينيم.
تخم مرغ آب پز را که دو نیم کرده ایم سماق زده و در ظرف قرار می دهیم.
مخلوط زيتون ها را کنار تخم مرغ قرار ميدهيم وخيار و گوجه از وسط نصف شده را هم کنار رول های بادمجان می چينيم و روی آنها پنير فتا را که با آبليمو و پوست ليمو طعم دار کرديم به همراه عسل و برگ های نعناع و روغن زيتون ميريزيم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *