خانه داری

۱۰ ترفند و نکته آشپزی

اگر آشپزی را دوست دارید بهتر است ترفندها و نکته های آن را هم بدانید. دانستن این نکات به شما کمک می کند تا بتوانید غذاهای لذیذ و خوشمزه ای درست کنید. در این مطلب با چند ترفند آشپزی همراه ما باشید.

 

شستشوی سبزیجات با آب سرد:  اگر سبزیجات را با آب سرد بشورید خوشمزه تر و رنگ آن ها زیباتر خواهد شد.

 

فرنچ تست را با نان بیات درست کنید:  برای درست کردن فرنچ تست از نان تازه استفاده نکنید؛ اگر می خواهید فرنچ تست خوشمزه و لذیذتری داشته باشید از نان بیات استفاده کنید تا ترکیب تخم مرغ را بهتر جذب کند و پف بیشتری داشته باشد.

 

به آبِ تخم مرغِ  آبپز نمک بزنید: اگر به آبی که تخم مرغ در آن می‌ جوشد مقداری نمک اضافه کنید، سفیده تخم مرغ بیرون نمی زند و سریع تر می پزد.

 

پختن برنج با چای سبز:  ژاپنی ها برنج را با چای سبز که برای سلامتی مفید است می پزند. این روش باعث می شود عطر و طعم چای سبز برنج را خوشمزه تر کند.

 

سیب زمینی را قبل از سرخ کردن در آب قرار دهید:  قرار دادن سیب زمینی پوست کنده و خلالی شده در آب سرد به مدت حداقل نیم ساعت باعث می‌ شود که نشاسته اضافی آن خارج شود و سیب زمینی خوش طعم شده و یکدست سرخ شود.

 

تاثیر نمک درخمیرِ نان:  نمک زدن به خمیرِ نان باعث می شود تا سریع تر پف کند و خمیری با کیفیت و با طعم بهتر داشته باشید.

 

پخت چغندر در مایکروویو:  اگر تا به حال چغندر را داخل آب می پختید یک بار هم این روش را تجربه کنید؛ بهترین راه برای پخت چغندراین است که آن را داخل مایکروویو بجوشانید تا عطر و طعم بهتری پیدا کند.

 

به قهوه نمک اضافه کنید:  برای بهتر شدن طعم قهوه و جلوگیری از تلخی بیش از حد، کمی نمک به قهوه اضافه کنید، این یک راهکار رایج در بسیاری از کشورها است.

 

پوست کندن سیر:  شاید شما هم جزو کسانی باشید که اول سرِ سیر را جدا نمی کنید و سریع به سراغ پوست کندن سیر می روید اما بهتر است برای راحت تر شدن کار، ابتدا قسمت ریشه را جدا کنید.

 

در زمان کمتری سبزیجات را بپزید:  اگر به سبزیجات مدت طولانی حرارت داده شود، نه تنها میزان مواد مغذی آن ها کم می‌ شود، بلکه عطر و طعم آن ها هم خوب نخواهد شد؛‌ پس سبزیجات را برای مدت طولانی نپزید ، سعی کنید مدت زمان کمتری به پخت و بخارپز کردن آن ها اختصاص دهید تا سالم تر و خوشمزه تر باشند و خواص آن ها حفظ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *