دانستن یک سری از نکات مربوط به آشپزی و خانه داری به شما کمک میکند که آشپزی سریع تر و حرفه ای تری را انجام دهید و در این صورت است که آشپزی و خانه داری برای شما لذت بخش تر می شود. در این مطلب با چند نکته جالب در همین زمینه همراه ما باشید.
۱- برای پیشگیری از لیز خوردن چاقو، چند کش پلاستیکی دوردسته چاقو بپیچید.
۲- برای بریدن بیعیب و نقص یک تکه کیک، چاقو را زیر آب داغ نگه دارید. با این کار به راحتی می توانید کیک را ببرید بدون اینکه شکل و ظاهر زیبای آن از بین برود.
۳- اندازه هر وعده غذایتان را با مشت خود اندازه بگیرید. این کار باعث می شود که همیشه یک معیار ثابت داشته باشید.
۴- اگر در حال سرخ کردن همبرگر هستید، یک گودی در وسط آن ایجاد کنید. با این کار مدت زمان طبخ غذا را کاهش خواهید داد.
۵- زمان خرید لیمو ترش این نکته را رعایت کنید، هر چه پوست لیموترش نازکترباشد، ترشتر خواهد بود.
۶- برای بررسی تازگی تخم مرغ، به حلقه سفیده که اطراف زرده است توجه کنید.
۷- بهتراست سبزیجات تازه را در تکهای فویل بپیچید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند و مانع از خراب شدن سریع آنها شوید.
۸- وقتی یک برش از کیک برمیدارید، میتوانید با اتصال دو تکه نان تست توسط خلال دندان به لبههای کیک از بیات یا خشک شدن آن جلوگیری کنید.
۹- برای گرم کردن مجدد پیتزایی که قبلا پخته شده، قبل از قرار دادن آن در فر، کمی آب روی آن اسپری کنید.
۱۰- استیک را در امتداد رگه بُرش دهید. با این کار از پاره و تکه شدن آن پیشگیری میکنید و استیک شکل زیبایی به خود می گیرد.
۱۱- قبل از ریختن گوجه داخل روغن کمی نمک به روغن داغ اضافه کنید خواهید دید که دیگه روغن نمی پاشد.