خانه داری

۱۱ نکته آشپزی و خانه داری

دانستن یک سری از نکات مربوط به آشپزی و خانه داری به شما کمک می‌کند که آشپزی سریع تر و حرفه ای تری را انجام دهید و در این صورت است که آشپزی و خانه داری برای شما لذت بخش تر می شود. در این مطلب با چند نکته جالب در همین زمینه همراه ما باشید.

 

۱- برای پیشگیری از لیز خوردن چاقو، چند کش پلاستیکی دوردسته چاقو بپیچید.

۲- برای بریدن بی‌عیب و نقص یک تکه کیک، چاقو را زیر آب داغ نگه دارید. با این کار به راحتی می توانید کیک را ببرید بدون اینکه شکل و ظاهر زیبای آن از بین برود.

۳- اندازه هر وعده غذایتان را با مشت خود اندازه بگیرید. این کار باعث می شود که همیشه یک معیار ثابت داشته باشید.

۴- اگر در حال سرخ کردن همبرگر هستید، یک گودی در وسط آن ایجاد کنید. با این کار مدت زمان طبخ غذا را کاهش خواهید داد.

۵- زمان خرید لیمو ترش این نکته را رعایت کنید، هر چه پوست لیموترش نازک‌ترباشد، ترش‌تر خواهد بود.

۶- برای بررسی تازگی تخم مرغ، به حلقه سفیده که اطراف زرده است توجه کنید.

۷- بهتراست سبزیجات تازه را در تکه‌ای فویل بپیچید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند و مانع از خراب شدن سریع آن‌ها شوید.

۸- وقتی یک برش از کیک برمی‌دارید، می‌توانید با اتصال دو تکه نان تست توسط خلال دندان به لبه‌های کیک از بیات یا خشک شدن آن جلوگیری کنید.

۹- برای گرم کردن مجدد پیتزایی که قبلا پخته شده، قبل از قرار دادن آن در فر، کمی آب روی آن اسپری کنید.

۱۰- استیک را در امتداد رگه بُرش دهید. با این کار از پاره و تکه شدن آن پیشگیری می‌کنید و استیک شکل زیبایی به خود می گیرد.

۱۱- قبل از ریختن گوجه داخل روغن کمی نمک به روغن داغ اضافه کنید خواهید دید که دیگه روغن نمی پاشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *