دانستن یک سری از نکات مربوط به آشپزی به شما کمک میکند که آشپزی سریع تر و حرفه ای تری را انجام دهید و در این صورت است که نتیجه کار بسیار عالی خواهد شد و آشپزی برای شما لذت بخش تر می شود. در این مطلب با چند نکته جالب در همین زمینه همراه ما باشید.
>> برای اینکه موقع خرد کردن پیاز، تکه های آن از هم جدا نشود، ریشه پیاز را جدا نکنید. ابتدا سر پیاز را جدا کرده و سپس آن را پوست بگیرید. به صورت افقی ۲ تا ۳ برش روی پیاز بزنید. حالا به صورت عمودی چند برش روی آن بزنید. ریشه پیاز را با دست نگه دارید، سپس آن را خرد کنید.
>> وقتی می خواهید کباب درست کنید، یک ساعت قبل گوشت را از فریزر بیرون آورید تا به دمای محیط برسد.
>> اگر موقع سرخ کردن متوجه شدید که به روغن بیشتری نیاز دارید، روغن را از لبه های تابه اضافه کنید. با این کار وقتی روغن به مواد داخل تابه که در حال سرخ شدن هستند می رسد، گرم شده است.
>> هرگز کیک را تا قبل از این که به دمای محیط برسد برش نزنید. چون باعث می شود کیک به سرعت خشک شود. صبر کنید کیک به دمای محیط برسد سپس آن را ببرید و سرو کنید.
>> اگر می خواهید گل کلم بپزید، مقداری شیر و نمک به آب آن اضافه کنید تا همچنان سفید باقی بماند، بعد از پخت آن را داخل آب یخ فرو کنید تا روند پخت متوقف شود.
>> برای درست کردن یک سوپ سبزیجات عالی، قبل از اضافه کردن هر نوع مایعاتی داخل سوپ، هویج، پیاز، فلفل و گوجه فرنگی را در مقداری کره یا روغن تفت دهید. این کار طعم سوپ را فوق العاده می کند.
>> برای له کردن سیر، آن را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و با پشت چاقو آن را له کنید. این کار باعث می شود که میز کار و چاقویتان بوی سیر نگیرند.
>> اگر زمان کافی برای خواباندن مرغ در آب نمک ندارید، یک راه ساده وجود دارد، یک ساعت قبل از پختن مرغ، مقدار زیادی نمک روی مرغ و داخل مرغ بمالید، سپس با دقت آن را خشک کرده و کباب کنید. این کار، برشته شدن پوست مرغ و طعم خوب آن را بعد از پخت تضمین می کند.
>> برای درست کردن سس سالاد، ابتدا نمک را با مقداری روغن زیتون مخلوط کنید. این کار باعث می شود زمانی که به آن سرکه اضافه می کنید، سس شما ترد بماند.
>> همیشه از روغن خوب و با کیفیت در پخت و پز استفاده کنید. قبل از مصرف روغن، آن را بچشید و بو کنید. اگر روغن به تنهایی مزه خوبی نداشته باشد، قطعا در غذا هم طعم خوبی پیدا نخواهد کرد.
>> موقع آشپزی دقت کنید که دسته تابه را از خودتان دور نگه دارید تا در حین پخت و پز به آن ضربه نزنید، چون باعث می شود مقداری از غذا روی اجاق گاز یا حتی روی شما بریزد.
>> برای ایمنی بیشتر، یک عدد چوب پنبه روی نوک تیز چاقو فرو کنید، سپس آن ها را داخل کشو یا کمد قرار دهید.
>> پیاز را داخل یک تابه بدون روغن روی حرارت متوسط خیلی سریع سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. با این روش، پیاز هم خیلی سریع و هم خیلی زیبا سرخ می شود.
>> همیشه آشپزی تان را با یک تابه داغ شروع کنید.
>> اگر می خواهید سیر را سرخ کرده و تفت دهید، بهتر است آن را خرد کرده تا اینکه رنده کنید. با این کار احتمال سوختنش کمتر می شود.