سالاد و دسر

سالاد مراکشی هویج

یک سالاد متفاوت :

 

 

طرز تهیه :

مواد سس را مخلوط می کنیم.

مواد سالاد را  اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم.

روی ظرف سالاد را می بندیم و نیم ساعت در یخچال نگه می داریم تا مزه ها باهم ترکیب شوند.

 

 

مواد لازم :

* یک چهارم پیمانه روغن زیتون تصفیه نشده

* 1 قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو ترش

* 3 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه

* یک چهارم پیمانه آب پرتقال تازه

* یک ونیم قاشق غذاخوری عسل

* سه چهارم قاشق چایخوری نمک

* 1 قاشق چایخوری پودر زیره

* یک دوم قاشق چایخوری پودر زنجبیل

* یک دوم قاشق چایخوری پودر دارچین

* یک چهارم قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

* یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

مواد سالاد :

* نیم کیلو هویج پوست کنده و درشت رنده شده

* یک سوم پیمانه کشمش

* یک دوم پیمانه خلال بادام تفت داده

* یک دوم پیمانه برگ نعناع یا گشنیز تازه خردشده ( یا مخلوط هردو سبزی)+ مقداری برای تزیین

* 400 گرم نخود پخته

* 2 عدد پیاز کوچک ریز رنده شده

* 1 حبه سیر له شده

 

 

1 نظر در “سالاد مراکشی هویج

  1. دوستدار آشپزی گفت:

    یک غذای کامل
    بسیار عالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *