غذای سنتی

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان یک غذای خوشمزه نونی است که خیلی هم پرطرفداره؛ البته بین اونایی که بادمجون دوست دارند.

 

مواد لازم :

* عدس : نصف پیمانه پخته شود. می توانید کمی هم لوبیا سفید اضافه کنید. (برای لعاب دار شدن)

* گوشت قلوه گاه (می تواند استخوان دار هم باشد که خوش طعم شود): پخته شده پرپر شده : یک پیمانه

*  بادمجان : یک و نیم کیلو گرم ( سرخ شود)

* پیاز : دو عدد

* نمک و زرد چوبه : به مقدار لازم

* سیر : سه یا چهار حبه

 

طرز تهیه:

اول از همه عدس و گوشت رو در زودپز می پزیم.

در قابلمه ای که می خواهیم حلیم بادمجان را درست کنیم، سه قاشق غذاخوری روغن می ریزیم. وقتی داغ شد، پیاز نگینی رو به آن اضافه می کنیم. پیاز رو تفت می دهیم تا سرخ بشه. زرد چوبه به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد بادمجان سرخ شده را اضافه کرده و آب می ریزیم و می گذاریم تا بپزد. سیر و کمی نمک هم اضافه میکنیم. می گذاریم تا آبش کشیده بشود. هر از گاهی هم می زنیم تا ته نگیرد.

حالا می رویم سراغ عدس و گوشت پخته شده. در صورتی که هنوز آب اضافه دارد روی شعله ی زیاد می گذاریم با در باز تا آبش تبخیر شود.

حالا عدس و گوشت پخته شده (و پرپر شده) رو به بادمجان اضافه می کنیم و هم میزنیم و بعد خوب آن را می کوبیم. چند دقیقه روی گاز حرارت می دهیم تا جا بیفتد.

حلیم بادمجان آماده سرو کردن است. روی آن را با کشک، نعناع داغ و زعفران دم شده تزئین می کنیم.      نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *