یک کیک بی نظیر و خوشمزه که می توانید در دورهمی های عصرانه به همراه چای سرو کنید.
مواد لازم :
* زرده تخم مرغ : 4 عدد
* شکر (برای زرده تخم مرغ) : 70 گرم، بین یک چهارم و یک سوم پیمانه
* نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
* وانیل : 1 قاشق چای خوری
* شیر : 80 میلی لیتر
* روغن مایع : یک سوم پیمانه
* آرد : 135 گرم، 1 پیمانه سر خالی
* بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
* سفیده تخم مرغ : 6 عدد
* شکر (برای سفیده تخم مرغ) : 50 گرم، یک چهارم پیمانه سرخالی
طرز تهیه:
فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم تا گرم شود. 16 عدد کاغذ کاپ کیک درون قالب های مربعی که در سینی فر چیدیم، قرار می دهیم.
در یک کاسه، آرد و بیکینگ پودر رو الک می کنیم.
زرده تخم مرغ و 70 گرم شکر رو با همزن آنقدر می زنیم که به رنگ کرمی کمرنگ دربیاد. نمک و وانیل رو اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. بعد شیر و روغن مایع رو اضافه می کنیم. باز کمی هم می زنیم. و در نهایت، آرد و بیکینگ پودر رو اضافه می کنیم. تا جایی هم می زنیم که مواد کاملا مخلوط شوند و نه بیشتر.
سفیده های تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا فومی شکل شود. شکر رو اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم که کاملا سفید شود و پف کند و با برگردوندن ظرف حاوی سفیده و شکر، مواد از ظرف نریزد.
یک سوم سفیده رو به مخلوط زرده اضافه می کنیم و به صورت دورانی با لیسک مخلوط می کنیم. دو سوم باقیمانده سفیده رو هم اضافه کرده و باز به صورت دورانی با لیسک هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شود.
مواد را داخل کاغذهای کاپ کیک آماده شده می ریزیم (کاغذها رو کامل پر نمی کنیم. اجازه می دهیم به اندازه نیم سانت از سر کاغذها خالی بمونه برای پف کیک.) و کاپ کیک ها را در فری که قبلا گرم کرده ایم برای مدت 20-25 دقیقه می گذاریم. برای اطمینان از پخت با فرو کردن یک چوب کبریت یا خلال دندان درون یکی از کیک ها، در صورتی که خلال دندان تمیز بیرون آمد و کیک به آن نچسبیده بود، متوجه پخته شدن آن می شویم.
پس از خارج کردن سینی از فر، برای 20 دقیقه می گذاریم روی یک صفحه مشبک تا کاملا خنک شود.
مواد لازم برای تهیه کرم کاسترد وانیلی :
* زرده تخم مرغ : 2 عدد
* شکر : یک ششم پیمانه
* وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
* شیر : دو سوم پیمانه
* آرد ذرت : 1 قاشق غذاخوری
* کره: 1 قاشق غذاخوری
* خامه زده شده : دو سوم پیمانه
طرز تهیه کرم کاسترد وانیلی :
زرده تخم مرغ، شکر و آرد ذرت را با همزن می زنیم تا کرم کمرنگ شود. شیر و وانیل را مخلوط کرده روی شعله گاز حرارت می دهیم تا بجوشد. نصف شیر رو درون مخلوط زرده تخم مرغ می ریزیم و هم می زنیم. بعد این مواد مخلوط شده رو به مابقی شیر اضافه می کنیم. دوباره حرارت می دهیم و مرتب با قاشق چوبی هم می زنیم تا کاسترد غلیظ بشه. از روی شعله بر می داریم. کره رو اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب مخلوط بشه. کاسترد رو درون یخچال میگذاریم تا سرد شود. قبل از اینکه کاسترد رو درون کیسه قیف بریزیم، خامه زده شده رو به اون اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود.
برای تزیین کاپ کیک هوکایدو با کاسترد، وسط کیک ها رو با چاقو به صورت مربع یا گرد بریده و جدا می کنیم. سعی کنید این برش عمیق باشد ولی احتیاط کنید که به قدری عمیق نبرید که به کف کیک برسد. سپس با قیف ،کاسترد رو درون حفره های ایجاد شده روی کیک ها می ریزیم.
اگر دوست داشتید، می توانید بعد از ایجاد حفره وسط کیک ها، روی اونها رو با پودر شکر یا پودر قند تزیین کنید و بعد کاسترد رو در حفره ها بریزید.
*- این کیک در قالب های مقوایی مکعب مربعی پخته می شود. یعنی قالب های مقوایی را روی سینی فر می گذارند و می پزند. این نوع قالب ها کمیاب است. می توانیم از قالب کاپ کیک یا مافین استفاده کنیم. قالب های مربعی تکی هم توی لوازم قنادی ها موجود است.