کیک و شیرینی

پنکیک

یکی از خوش طعم‌ترین صبحانه‌هایی که خیلی ها دوستش دارند ، پنکیک است. هیچ چیز به اندازه یک پنکیک پفکی و خوشمزه نمی‌تواند در آغاز روز حال شما را عوض کند! بسیاری از افراد تصور می‌کنند که درست کردن پنکیک یک کار زمان‌بر و سخت است، اما اصلا اینطور نیست. کافیست بدانید که برای درست کردن پنکیک چه مواد اولیه‌ای نیاز است و آن‌ها را آماده کنید.


مواد لازم برای دو نفر:
* یک فنجان آرد
* دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
* دو قاشق چایخوری شکر
* کمی نمک
* سه چهارم فنجان شیر
* یک عدد تخم مرغ
* دو قاشق غذاخوری روغن یا کره
طرز تهیه :‌
ابتدا در یک کاسه بزرگ، به مقدار 1 فنجان آرد، 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر، 2 قاشق چایخوری شکر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس مواد اولیه پودری راآنقدر الک کنید تا زمانی که کاملا یکدست با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعدی، تخم مرغ زده شده را به مواد خشک اضافه کنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و آنقدر این مواد را هم بزنید تا مواد اولیه خشک و تخم مرغ و شیر به خوبی با هم ترکیب بشوند.
در این مرحله باید حدودا 2 قاشق چایخوری روغن و یا 2 الی 3 قاشق چایخوری کره را داخل ماهیتابه بریزید تا آب شود.
خمیر پنکیک را درون ماهیتابه بریزید.
زمانی که متوجه شدید روی سطح خمیر پنکیک حباب‌هایی ایجاد شده است، یعنی وقت آن رسیده که پنکیک را زیر و رو کنید.
زمانی که رنگ پنکیک‌ها تغییر کرد و به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای درآمد، آن‌ها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و سرو کنید!


نکاتی در مورد تزئین پنکیک
شما می‌توانید پنکیک‌ها را دانه دانه روی هم بچینید و به اصطلاح یک برج پنکیک درست کنید! سپس روی آن یک تکه کره، یا کمی شربت یا عسل بریزید. علاوه بر این‌ها، اگر دوست داشته باشید می‌توانید پنکیک‌ها را همراه با خامه قنادی، میوه تازه، مغز میوه‌ها، مربا، یا حتی تکه‌های خرد شده شکلات نیز سرو کنید.
گزینه‌های بسیار متنوعی پیش روی شما هستند که می‌توانید بر طبق سلیقه شخصی خودتان از بین آن‌ها انتخاب کنید، تا صبحانه عادی خود را به یک صبحانه خوشمزه و هیجان‌انگیز تبدیل کنید. بعضی از میوه‌هایی که همراه با پنکیک خوش طعم می‌شوند عبارتند از موز ، توت فرنگی، یا ترکیبی از این دو میوه همراه با هم. علاوه بر این، برای خوش طعم شدن پنکیک‌های خود می‌توانید از پودر دارچین، نارگیل، یا لیمو هم استفاده کنید.

نکات مهم
برای ریختن مایه پنکیک در تابه راه‌های مختلفی وجود دارد. به عنوان مثال می‌توانید مواد را با قیف داخل یک بطری بریزید و با تکان دادن بطری آن‌ها را مخلوط کنید. بعد هم خیلی راحت با خم کردن، مواد را داخل تابه بریزید. یا اینکه مایه را مستقیماً در پیمانه اندازه گیری (که شبیه پارچ آب است) یا در پارچ آب کوچک درست کنید تا راحت تر آن را در تابه بریزید
پیشنهاد می‌کنیم حتما کمی کره روی پنکیک داغ بمالید. طعم آن را فوق‌العاده عالی می‌کند. البته در بالا در مورد روش تزئین پنکیک و نحوه سرو آن نکاتی را اشاره کردیم که می‌توانید هر نوعی را که تمایل داشتید انتخاب کنید.
اگر تا زمانی که همه پنکیک ها را درست کردید، اولی‌ها کمی سرد شدند، آنها را در فر یا مایکروفر یا روی شعله غیر مستقیم داغ کنید. پنکیک داغ طعم و مزه بهتری دارد.

پنکیک بدون شیر
آیا می‌توان در دستور پخت پنکیک شیر را با آب جایگزین کرد؟ بله، شما می‌توانید به جای شیر از آب استفاده کنید ولی تغییراتی در بافت و طعم پنکیک به وجود خواهد آمد. پنکیک‌هایی که با شیر پخته می‌شوند نرم و حجیم‌تر هستند. اگر دوست داشته باشید می‌توانید به ازای هر فنجان آبی که در دستور پخت پنکیک استفاده می‌کنید یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید تا بافت پنکیک خیلی خشک نشود. برای بهتر کردن طعم پنکیک‌ هم می‌توانید از تکه‌های شکلات، انواع توت و وانیل استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *