این غذا یک غذای اسپانیایی خوشمزه است که اسم اسپانیایی آن اروزتاپادو است و خیلی سریع آماده میشود.
مواد لازم :
* یک چهارم فنجان روغن مایع * یک عدد پیاز بنفش خردشده * دو حبه سیر خرد شده * یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی * نیم کیلو گوشت چرخ کرده * یک دوم فنجان هویج ریز خرد شده * یک سوم فنجان کشمش * یک سوم فنجان زیتون سیاه خرد شده * دو عدد تخم مرغ آب پز خرد شده * دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده * نمک و فلفل * برنج سفید * نخود سبز و ذرت پخته
طرز تهیه :
برنج و سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خرد شده را می پزیم.
پیاز را در روغن سرخ می کنیم . وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه می کنیم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و 5 دقیقه می پزیم.
کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم.
برای سرو ، یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم. با قاشق سطحش را صاف می کنیم. بعد یک لایه مخلوط گوشت رویش می ریزیم . دوباره برنج را روی گوشت ها می کشیم.
یک ظرف روی کاسه قرارداده و پلوی سه لایه را توی ظرف بر می گردانیم.
می توانیم همه غذا را یک جا یا پرس پرس در کاسه های کوچک سرو کنیم.