سالاد و دسر

دسر برفی

 

این دسر یک دسر رویایی زمستانی است و به امتحانش می ارزه حتما خوشتون میاد.

 

طرز تهیه :
یک لیتر و یک چهارم لیتر شیر – یک پیمانه آرد – یک قاشق غذا خوری نشاسته ذرت – یک لیوان شکر دانه ریز – صدو بیست گرم کره – یک بسته کرم شانتی (میتونین بجای کرم شانتی و صد و بیست میلی لیتر شیر از خامه فرم گرفته استفاده کنین) – یک قاشق چایخوری عصاره وانیل – پودر نارگیل
برای تهیه دسر برفی ابتدا آرد، نشاسته ذرت و کره رو در ماهی تابه روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا کره آب بشه و کمی تفت بدین تا آرد از خامی در بیاد. یک لیتر شیر و شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین در حدود پانزده دقیقه تا قوام بیاد و کاملا غلیظ بشه.
در آخر وانیل رو هم اضافه کنین و از روی حرارت بردارین. پودر کرم شانتی رو با صد و بیست میلی لیتر شیر سرد بزنین تا خامه ای بشه.
کف یه ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ رو با پودر نارگیل کاملا بپوشونین به طوریکه یه لایه ضخیم از پودر نارگیل سطح ظرف رو بپوشونه و مواد دسر ازش به ظرف نفوذ نکنه نصف مواد رو روی پودر نارگیل ریخته و پهن کنین و روش رو با کرم شانتی کاملا بپوشونین و بقیه مواد رو روش بریزین و با قاشق صاف کنین . روی سطح ظرف دسر رو هم با پودر نارگیل بپوشونین و بذارین توی یخچال برای هشت ساعت بمونه.
بعد از این مدت دسر رو به شکل مربعهای کوچک برش زده و با احتیاط از ظرف خارج کنین تا لایه ها از هم جدا نشن . در انتها با پودر پسته تزیین و سرو کنین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *