این رول های خوشمزه را می توانید توی یک سینی بچینید روی آنها را محافظ بکشید و در یخچال برای روز بعد نگهداری کنید
مواد لازم :
* نان تست * مایونز * پنیر چدار یا گودا یا هر نوع پنیر ورقه ای * سوسیس * شیر * آرد سفید * تخم مرغ * آرد سوخاری ریز یا درشت
طرز تهیه :
اطراف نان تست را با چاقو برش میزنیم و با وردنه کاملا نان تست را پهن می کنیم و روی آن را مایونز میمالیم .
یک ورق پنیر روی آن میگذاریم .
یک سوسیس را روی پنیر قرار می دهیم . سعی کنید از سوسیس های با درصد گوشت بالا استفاده کنید . می توانید به جای سوسیس از فیله مرغ سرخ شده استفاده کنید .
نان را رول می کنیم و توی شیر می غلتانیم ( زیاد خیس نکنید که
از هم وا برود) با دست شکل داده و دو سرش را به دلخواه بسته یا باز می گذاریم.
مرحله بعد زدن رول ها در آرد سفید است .
در این مرحله رول آغشته به آرد را به تخم مرغی که کمی نمک و فلفل ریخته و با با چنگال زدیم آغشته می کنیم .
و در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری (بنا به سلیقه آردسوخاری ریز یا درشت)
غلتانده و در روغن سرخ کنید.
رول ها را میتوانید به صورت درسته یا برش خورده سرو کنید.
نکته :
* در این خوراک اندازه ها بستگی به خودتان دارد. فقط در نظر داشته باشید که دو عدد نان تست برای یک نفر کافیست.
* نان های تست باید حتما تازه و نرم باشند در غیر این صورت در حین کار خرد یا پاره می شوند .
* این رول ها را می توانید توی یک سینی بچینید روی آنها را محافظ بکشید و چند تا حفره در محافظ ایجاد کنید و در یخچال برای روز بعد نگهداری کنید.