کیک و شیرینی

رولت خامه ای

این رولت خوشرنگ و لعاب که خیلی هم خوشمزه است برای دورهمی های عصرانه با یک استکان چای خیلی میچسبه ، امتحان کنید!

مواد لازم :
* تخم مرغ ۵ عدد
* آرد ۱۵۰ گرم
* شکر ۱۵۰ گرم
* آب جوش نصف استکان
* کینگ پودر نصف قاشق چای خوری
* وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :
سفیده‌ و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید، سفیده‌ها را با دور تند همزن بزنید تا پوک شود به طوری که وقتی ظرف را بر می گردانید از داخل ظرف نریزد، زرده‌ها را با شکر، وانیل و نصف استکان آب جوش با همزن بزنید تا حجم آن دو برابر و کرم رنگ شود. از اینجا به بعد دیگر نیازی به همزن نیست.
سفیده و زرده را با هم مخلوط کنید و با لیسک یا کفکیر فقط مخلوط کنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید، و طی ۲ مرحله به مواد اضافه کنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و روی آن را کمی چرب کنید، سپس مواد را روی آن بریزید. و در فر با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت که از ۱۵ دقیقه قبل گرم کرده اید، قرار دهید.
پس از مدت ۱۵ دقیقه رولت آماده است، البته با توجه به تفاوت فرها، بهتراست تا پس از مدت ۱۰ دقیقه کنار فر باشید و مرتب آن را چک کنید تا مواد نسوزد. پس از اینکه رولت را از فر در آوردید ۵ دقیقه کنار بگذارید تا کمی سرد شود. سپس کیک را روی کاغذ روغنی دیگری که کمی چرب شده بر گردانید و کاغذ روغنی قبلی را از آن جدا کنید و آرام کیک را لوله کنید،و بگذارید تا کاملا خنک شود، سپس کیک را آرام باز کنید و داخل آن را با خامه فرم گرفته یا انواع کرم و میوه بپوشانید. و دوباره رول کنید.
پس از ۴-۵ ساعت استراحت در یخچال رولت شما آماده است.

نکته : برای اینکه رولت شما مثل رولت‌های بیرون قهوه‌ای رنگ شود داخل مواد آن از یک سوم ۱ استکان شربت (مخلوط آب و شکر) بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *