در این خوراک هندی خوشمزه یه سری ادویه و فلفل تند و سیر و پیاز و زنجبیل رو تفت میدیم و گوجه میریزیم بعد تکه های نان تست رو اضافه میکنیم. به همین سادگی.
توی ادویه ها سختگیر نباشید مهم اینه که عطر و بوی تند و تیزی داشته باشه پس به ذائقه خودتون هر ادویه ای دوست دارین توش بریزین.
مواد لازم :
– دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
– یک قاشق چایخوری دانه خردل
– یک قاشق چایخوری لپه
– چهار عدد فلفل سبز تند
– یک عدد پیاز خردشده
– دو سانت زنجبیل رنده شده
– دو عدد گوجه فرنگی خرد شده
– نوک انگشت زردچوبه
– یک قاشق غذاخوری بادام هندی خردشده
– یک عدد برگ کاری
– هشت ورق نان تست ( یا باگت یا بربری)
– کمی نمک
– گشنیز خرد شده برای تزیین
روغن رو در تابه داغ می کنیم و دانه خردل و لپه ها رو تفت میدیم. فلفل سبز و برگ کاری و بادام هندی رو اضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا لپه ها کمی قرمز شوند.
پیاز و زنجبیل رو اصافه می کنیم و تفت میدیم تا قهوه ای بشن.
حالا گوجه فرنگی و کمی فلفل سبز اضافه می کنیم و تفت میدیم زردچوبه و نمک رو هم اضافه می کنیم . وقتی گوجه ها خوب سرخ شد تکه های ریز شده نان رو اضافه می کنیم.
نان ها رو کمی در سس سرخ می کنیم و در ظرف می کشیم.