غذای سنتی

بردبلاو

این واقعا یک غذای سالم و خوشمزه و لذیذه که حتما می پسندید بپزید و نوش جان کنید

مواد لازم :
* برنج :سه پیمانه * سیب زمینی : دو عدد نگینی شده * پیاز : یک عدد نگینی شده * مرغ پخته شده : سیصدگرم * زرشک : یک قاشق غذاخوری سرپر * گردو خرد شده ( در صورت تمایل ) : پنجاه گرم * زعفران آب کرده : یک قاشق غذاخوری * ادویه کاری : به میزان لازم * آرد سفید : یک پیمانه * نمک : یک دوم قاشق چایخوری * روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری * آب : به میزان لازم

طرز تهیه :
آرد و نمک و روغن را در ظرفی ریخته و کم کم آب اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که به دست نمی چسبد.
روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.
مرغی که پخته اید را ریش ریش کنید یا نگینی خرد کنید .برنج را در آب مرغ بپزید.
سیب زمینی ها را سرخ کنید و در همان تابه پیاز را تفت دهید.
سپس مرغ ها را درون پیاز ریخته و نمک و فلفل و ادویه بزنید. زرشک و گردو و سیب زمینی ها را اضافه کرده و زعفران بریزید. اگر مایل بودید می توانید نخود فرنگی هم به این مواد اضافه کنید.
حالا برنج دم کشیده را با این مواد خوب مخلوط کنید.
یک ظرف پرکس را خوب چرب کنید که روغن کف آن بنشیند و دیواره ها چرب شوند.
روی میز کار خمیر را باز کنید . اندازه خمیر از ظرف پیرکس بزرگتر باشد.
حالا خمیر را در ظرف گذاشته و برنج را درون آن ریخته و خمیر را روی برنج می بندیم. روی خمیر را نیز چرب می کنیم و برای مدت یک ساعت در فر صدوهشتاد درجه می گذاریم.

نکته :
* ادویه در این غذا اهمیت دارد.
* برنج را وقتی خنک شد درون خمیر بریزید.
* خمیری که روی برنج کشیده می شود باید نازک باشد و زیاد روی هم نیاورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *