غذای سنتی

کوکو رولتی سبز

 

حالاوقت آن رسیده که یک کوکوی خوشمزه وخوشرنگ که بارنگ ومزه اش دلبری میکنه بپزید و نوش جان کنید

 

مواد لازم برای دو نفر:
* تخم مرغ : سه عدد
* سبزی (شامل گشنیز، پیازچه و جعفری ریز شده) یک لیوان
* آرد دوقاشق غذاخوری
* سیر سه حبه
* ماست موسیر و چكیده به میزان لازم
* نمك به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا سبزی ها را تا حد ممكن ریز كنید و اگر دستگاه غذاساز یا مخلوط کن دارید آنها را داخل آن بریزید تا ریز ریز شوند ولی له نشوند. سیر را رنده كرده و به همراه ادویه و تخم مرغ به مواد اضافه كنید و مواد را خیلی خوب بزنید تا كف كرده و خوب مخلوط شوند. قالبی مستطیلی را در نظر بگیرید كه از موادتان خیلی پهن تر باشد یعنی با ریختن مواد داخل آن یك لایه نازك ایجاد شود. قالب را با كره چرب كرده و مواد را داخل آن بریزید و داخل فری كه از قبل داغ شده قرار دهید و كوكو را بپزید. بعد از پخت ،كوكو را روی كاغذ روغنی انداخته و بسیار آرام و با حوصله آن را رول كنید و داخل یخچال قرار دهید.كمی صبر كنید تا كوكو خنك شود و بعد آن را باز كرده و یک لایه ماست بزنید و دوباره به آرامی رول كنید و بعد با چاقوی خیلی تیز برش دهید.

نکته :
) این كوكو اگر در روغن سرخ شود رنگ سبز تیره ای به خود می گیرد كه خیلی زیبا نیست! بهتر است آن را داخل فر بپزید.
) حواستان باشد داخل كوكو زردچوبه نزنید چون رنگ آن را خراب می كند.
) احتمال شكستن رول موقع پیچیدن خیلی زیاد است برای اینكه این احتمال را به حداقل برسانید اولا قالب را بزرگ بردارید تا كوكوی شما كم ارتفاع شود.ثانیا آرام آن را رول كنید و اگر رول شكست هول نشوید و به آرامی به كارتان ادامه دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *