غذای سنتی

مصالح پلو

 

یک غذای خوشمزه ی پرادویه برای طرفداران ادویه ، حتما بپزید و نوش جان کنید

 

مواد لازم برای چهار نفر:
* گوشت چرخ شده : نیم كیلو
* برنج : نیم كیلو
* پیاز : سه عدد
* زعفران ساییده شده : یک قاشق مرباخوری
* روغن : صد گرم
* تخم مرغ : دو عدد
* ادویه پلویی : یک قاشق سوپخوری
* نمك و فلفل : به میزان لازم
* كره : به میزان لازم
* آب گوشت : نصف لیوان

طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی می رسانیم و بعد از آبكش كردن لا به لای آن ادویه پاشیده و زعفران ساییده را با آبجوش دم کرده به همراه نصف لیوان آب گوشت یا آب ساده و سه تا چهار قاشق روغن روی سطح برنج می‌ریزیم و پلو را دم می‌کنیم.
در ظرفی جداگانه پیازها را با رنده ریز کرده و گوشت را با پیاز رنده ‌شده، ادویه، نمک و فلفل مخلوط می‌نماییم. سپس از این مخلوط گلوله‌هایی به اندازه نارنگی برداشته و در دست گرد می‌کنیم و با انگشت سطح آن را سوراخ کرده و در تابه‌ای که در آن روغن را داغ كرده ایم سرخ می‌کنیم. برنج را پس از دم كشیدن در قابلمه مخلوط کرده و در دیس می‌کشیم. بعد کمی برنج زعفرانی و کره آب‌کرده بر روی سطح پلو ریخته و كتلت های سرخ‌شده را بر روی آن می‌چینیم. تعدادی تخم‌مرغ را نیمرو کرده و به همراه شامی‌ها بر روی پلو چیده و سرو ‌می نماییم.

نکته :
) می توانید تخم مرغ روی پلو را از مواد اولیه حذف كنید.
) اگر دوست دارید مواد را به صورت لابه لا به پلو بدهید و آن را دم كنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *