این غذا فوق العاده خوشمزه و لذیذه و یکی از بهترین گزینه ها برای سرو در میهمانی های رسمی است.
مواد لازم برای دو نفر:
* زردچوبه : به میزان لازم
* پیاز : سه عدد
* بادمجان : دو عدد
* مرغ : (ران کامل با پوست) دو قطعه
* رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری
* نمک : به میزان لازم
* فلفل : به میزان لازم
* زعفران آب کرده : چهار قاشق غذاخوری
* برگ بو :چهار عدد
* لیموترش : دو عدد
* پوست پرتقال : دو عدد
* هل :چهار عدد
* موسیر : دو عدد
* سیر : دو حبه
* کره : به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا پوست پرتقال را کاملا از قسمت سفید جدا کنید چون پوست سفید باعث تلخ شدن می شود .بعدآن ها را سه مرتبه با آب بجوشونید و آبکش کنید و بعد داخل آب سرد بریزید و یک روز داخل یخچال یا جای خنک قرار بدهید و چند بار هم آبش را عوض کنید و بار آخر دو قاشق شکر و کمی گلاب هم داخل آب بریزید تا خوشمزه تر شود. پیازها را رنده کنید و آب آن را کامل بگیرید. آب پیاز را نگه دارید و خودش را داخل نایلون قرار بدهید و درب آن را محکم ببندید و داخل یخچال قرار دهید.
مرغ را پاک کنید و بشورید و اجازه بدهید کاملا خشک شود . یک ظرف دردار انتخاب کنید و داخلش مرغ ها را قرار دهید و آب پیاز را روی مرغ بریزید و بعد سیر و موسیر را رنده کرده و به همراه برگ بو ،هل،پوست پرتقال و لیمو ترش حلقه شده لا به لای مرغ قرار دهید طوری که در همه جای آن پخش شوند و در انتها یک تا دو قاشق زعفران آب کرده هم به مواد اضافه کنید و درب ظرف را محکم چفت کنید و از چهار ساعت تا یک روز داخل یخچال قرار بدید.
بعد از گذشت زمان بادمجان ها را پوست کنده و حلقه کنید نمک بزنید و بعد بشورید و کامل خشک کنید و بعد در روغن یا کره سرخ کنید.
کمی روغن یا کره داخل تابه بریزید و پیازی که داخل یخچال قرار دادید را به همراه ادویه و رب گوجه و نمک تفت بدهید. مرغ را از مواد اضافی جدا کنید و پوستش را مانند شکل باز کنید جوری که کنده نشود و بعد پیاز تفت داده شده را توی مرغ بریزید.
بعد هم بادمجان های سرخ شده را روی پیاز بچینید و پوست را سر جایش برگردانید و روی آن زعفران بریزید و در صورت تمایل مقداری از آب مرغ را هم به مواد اضافه کنید.
حالا مرغ را داخل فری که از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه یا بیشتر قرار دهید و بعد داخل مایکروویو بگذارید و پنج تا ده دقیقه روی گریل بگذارید یا اینکه شعله بالای فر را روشن کنید تا کاملا کبابی شود!
نکته :
* در صورت تمایل مرغ را به صورت ساده و استراحت داده نشده بپزید البته مزه آن بعد از طعم دار شدن بسیار لذیذتر خواهد بود!
* در صورت تمایل مقداری دارچین و کرفس و فلفل دلمه ای هم به مرغ اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
* در صورت تمایل از زعفران کمتر یا بیشتری استفاده کنید.