کیک و شیرینی

شیرینی نارگیلی بادام

این شیرینی خوشمزه و خوشرنگ نیاز به پخت نداره و خیلی راحت و سریع آماده میشه

مواد لازم :
>> سه فنجان : شیر
>> پنجاه گرم : کره
>> یک فنجان : خاکه قند
>> نصف قاشق چایخوری : وانیل
>> دو عدد : تخم مرغ بزرگ
>> ۲ عدد : زرده تخم مرغ
۸ قاشق غذاخوری : آرد ( یا ۴ قاشق غذاخوری آرد سفید و ۴ قاشق غذاخوری آرد سیب زمینی)
>> ۲۴ عدد : بیسکویت پتی بور
>> ۱۵۰ گرم : نارگیل ( نصف آن را آسیاب کنید تا لطیف شود)
>> ۱۰۰ گرم : بادام بدون پوست
>> خاکه قند : برای تزیین

طرز تهیه :
کف ظرف را کاغذ روغنی می گذاریم. ۱۲ عدد بیسکویت را به صورت یک لایه ۳ در ۴ می چینیم.
۲ فنجان شیر را با یک فنجان خاکه قند و وانیل و کره و نارگیل آسیاب شده روی حرارت می گذاریم.
در ظرف دیگری تخم مرغ ها و آرد را با یک فنجان شیر باقی مانده خوب می زنیم.
خمیر تخم مرغ ها را کم کم همینطور که به هم می زنیم به شیر در حال جوشیدن روی حرارت ملایم اضافه می کنیم تا به صورت کرم یک دست در بیاید.
پودر نارگیل را داخل کرم میریزیم. (۲ قاشق برای تزیین روی شیرینی نگه می داریم)
کرم را روی بیسکویت های چیده شده می ریزیم. روی آن بادام ها را و بعد ۱۲ عدد بیسکویت باقی مانده را می چینیم. روی بیسکویت ها نارگیل و خاکه قند باقی مانده را می ریزیم. چند ساعت در یخچال قرار می دهیم بعد برش می زنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *