کیک و شیرینی

چام چام

 

چام چام یک شیرینی خوشمزه ی هندی است بامخلوطی ازطعم ومزه های دوست داشتنی

 

مواد لازم :
• یک لیتر شیر
• دو قاشق غذاخوری آبلیمو
• یک و نیم پیمانه شکر
• چهار پیمانه آب

مواد داخل پنیرها :
• یک چهارم پیمانه سرشیر
• یک قاشق چایخوری خاکه قند
• کمی زعفران حل شده در شیر یا آب
• یک هشتم قاشق چایخوری هل سابیده
• دو تا سه قاشق غذاخوری پسته خردشده
• دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل

 

 

طرز تهیه :
برای درست کردن این شیرینی اول باید با استفاده از شیر و آبلیمو پنیر درست کنیم.
پنیر آماده شده را حدود ۴۵ دقیقه آویزان می کنیم یا ۷-۸ دقیقه زیر یک ظرف خیلی سنگین می گذاریم تا آبش گرفته شود.
پنیر آماده شده را در یک ظرف بزرگ می ریزیم.
پنیر را با دست خوب ورز می دهیم تا به صورت گلوله در بیاد و از هم باز نشود.
هر زمان شروع کرد به چربی پس دادن دیگه به ورز دادن ادامه نمی دهیم.
پنیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت بیضی در می آوریم.
اندازه هر گلوله نباید بیشتر از ۲ سانت و نیم بشود چون بعد که در شهد پخته شود سایز آن 2 برابر می شود.
۱ و نیم فنجان شکر را در ۴ پیمانه آب توی یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاد. وقتی شروع به جوشیدن کرد گوله های پنیر را دانه دانه داخلش می اندازیم و در آن را می بندیم و روی حرارت متوسط می پزیم.
بعد از ۶ دقیقه درب ظرف را برمیداریم و بایک کفگیر گلوله ها را زیر و رو می کنیم.
سپس از روی حرارت بر میداریم و داخل ظرف دیگری می ریزیم.
هل را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کاملاً خنک شود.
در فاصله خنک شدن پنیرها مواد داخلی را آماده می کنیم.
سرشیر با خاکه قند و پودر هل و زعفران را در یک کاسه میریزیم.( دقت کنید سرشیر نباید خیلی شل باشد)
با یک قاشق خوب مخلوط می کنیم.
وقتی چام چام ها خوب خنک شد و به دمای اتاق رسید آنها را آبکش می کنیم و با یک کارد تیز از وسط تا نصفه باز می کنیم طوری که از طرف دیگه بسته باشند ( مثل نان ساندویچ)
دقت کنید که اگر زود به پنیر ها کارد بزنیم خرد می شوند.
داخل چام چام ها را به آرامی با ۱ قاشق چایخوری از مخلوط سرشیر پر می کنیم. و داخل پودر نارگیل می چرخانیم.
روی قسمت باز چام چام پسته خرد شده می ریزیم. می توانیم کمی زعفران حل شده روی چام چام ها بریزیم.
یکی دو ساعت در یخچال در ظرف دربسته نگه می داریم و خنک سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *