نرگسی اسفناج یک غذای خوشمزه و مقویه که همه دوستش دارن. برای طبخ این غذا لازم نیست برای پختن اسفناجها به آن آب اضافه کنید، چون خودشان آب میندازند و برای پختشان کافی است.
مواد لازم :
تخم مرغ …… چهار عدد
اسفناج …… دویست و پنجاه گرم
پیاز …… دو عدد
سیر …… چهار حبه
خامه …… چهار قاشق غذاخوری
آرد …… یک قاشق غذاخوری
فلفل ، نمک ، و روغن به مقدار لازم
جوزهندی درصورت تمایل
طرزتهیه :
اسفناج را پاک کرده ، بشویید ودرشت خُرد کنید . سپس مدت کوتاهی آن را درآب جوش بپزید و بعد روی صافی بریزید . ظرف پیرکس را چرب کرده ، اسفناج را درآن پهن کنید ، فلفل ، جوز و نمک به آن بزنید . تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه شکسته وخوب می زنیم . پیاز رنده شده را با سیر له شده در روغن داغ تفت داده و روی اسفناج بریزید . تخم مرغ های زده شده را روی آن بریزید . خامه را با کمی آرد همزده و قشرنازکی روی تخم مرغ ها و اسفناج بریزید تا روی آنها را بگیرد ، به مدت چند دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود. حالا آماده سرو کردن است .
نوش جان