غذای سنتی

ماهی سالمون و سبزیجات

 

ماهی سالمون جزو ماهی های خوشمزه و خوش خوراکه مخصوصا اگه با سبزیجات کبابی سرو بشه

 

مواد لازم برای چهار نفر :
* چهار عدد هویج متوسط خرد شده
* دو عدد چغندر کوچک خرد شده
* سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
* یک قاشق چایخوری نمک دریایی
* یک و نیم کیلو گرم فیله ماهی سالمون
* یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
* یک چهارم پیمانه آب پرتقال
* دو قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه :
 در یک تابه بزرگ هویج، چغندر و روغن را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید. بدون درب بیست دقیقه تفت دهید. مواد را داخل بشقاب بریزید.
سپس، سالمون ها را نمک و فلفل بزنید. در یک تابه گود روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سالمون ها را حدود سه دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. ماهی ها را روی سبزیجات قرار دهید. آب و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی حرارت به حالت نیم جوش بگذارید تا غلیظ شود. سپس آن را روی ماهی ها بریزد و سرو کنید.

ارزش غذایی : کالری : سیصد و نود – چربی : بیست و شش گرم – کلسترول : شصت میلی‌گرم – سدیم : هشتصد میلی‌گرم – کربوهیدرات : پانزده گرم – فیبر : سه گرم – پروتئین : ده گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *