این شیرینی که به شکلهای مختلف پخته میشه یک شیرینی خوشمزه است ولی این نوع آن و ترکیب شکلات و کنجد واقعا معرکه است.
مواد لازم:
– آرد یک پیمانه
– پودر کاکائو یک سوم پیمانه
– نمک یک چهارم قاشق چایخوری
– کره نرم و در دمای محیط هشت قاشق غذاخوری
– شکر ریز یا پودر قند دو سوم پیمانه
– زرده تخم مرغ یک عدد
– شیر دو قاشق غذاخوری
– عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
– کنجد تف داده شده یک پیمانه
– شکلات سفید ذوب شده صدگرم
طرز تهیه :
آرد، نمک و کاکائو را در کاسه ای مخلوط میکنیم. کره و شکر را با همزن میزنیم تا به شکل کرمی لطیف درآید. زرده را اضافه کرده و باز میزنیم. سپس شیر و وانیل را اضافه میکنیم. مخلوط آرد را اضافه کرده، کمی ورز میدهیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. خمیر را داخل نایلون، درون یخچال به مدت یک ساعت قرار میدهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست گلوله میکنیم و در کنجد می غلطانیم. داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار میدهیم. وسط هر شیرینی را کمی گود میکنیم و سینی را در فر که از قبل با دمای صد و شصت درجه سانتیگراد روشن کردیم قرار میدهیم.
بعد از پخت و خنک شدن، گودی وسط شیرینی ها را با شکلات سفید ذوب شده پر میکنیم.