کیک و شیرینی

شیرینی عروسکی

 

در پخت اين شیرینی های عروسکی از طرح خرس هاي عروسكي معروف به « تدی» استفاده شده و قرار دادن بادام هندی و بادام در بغل خرس هاي عروسكي این شیرینی ها رو خیلی جالب و بامزه اش کرده.

 

طرز تهیه:

فر را با دمای صد و شصت درجه سانتیگراد روشن کنید.  صد و ده گرم آرد کیک را با بیست گرم نشاسته ی سیب زمینی در کاسه با هم مخلوط کنید. سپس چهل گرم شربت چغندر قند و ده گرم عسل و سی گرم روغن گیاهی را در کاسه ای دیگر با هم ترکیب کنید.

بعد ترکیب مواد با هم خمیر حاصل را روی سینی صاف نمایید. با استفاده از قالب خرسی، خرس ها را از خمیر صاف شده درآورید. با استفاده از خودکار یا یک جسم نوک تیز، صورت خرس را طراحی کنید.

از باقیمانده ی خمیر، می توانید برای صافکاری و دستهای خرس های خود استفاده کنید.  بادام و یا سایر دانه های مورد نظر خود را در بغل خرس ها قرار دهید.

خرس ها را به مدت ده دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از آن دمای فر را به صد و پنجاه درجه سانتیگراد کاهش داده و ده دقیقه ی دیگر خرس ها را داخل فر نگه دارید.

حالا شیرینی های بامزه ی عروسکی آماده هستند تا نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *