میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهرهای ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است.
مواد لازم:
– بادمجان قلمی و شیرین : چهارعدد
– رب گوجه : یک و نیم قاشق غذاخوری
– تخم مرغ : چهار عدد
– سیر: دو حبه سیر
– پیاز: یک عدد پیاز
– نمک ،فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی
طرز تهیه :
روی بادمجان های تمیز را باچنگال چند سوراخ ایجاد کنید و بر روی گاز کباب کنید تا بافت آن نرم شود و پوست آن به راحتی کنده شود.(برای راحت تر کنده شدن پوست بادمجان ها آنها را بعد از کباب شدن در آب سرد قرار دهید) سپس بادمجان ها را ساطوری کنید.
پیاز را پوست کنید و به صورت نگینی خرد کنید.سیر را هم پوست بکنید و رنده کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن ، پیازها را داخل انها تفت دهید تا طلایی شوند. بعد از سرخ شدن پیازها سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. مقداری نمک ،فلفل و زردچوبه را هم به پیاز و سیر در حال تفت اضافه کنید تا یک دقیقه ای تفت بخورند و بوی خامی آنها گرفته شود.
بعد رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود. مرحله بعد نوبت اضافه کردن بادمجان هاست. بادمجان های ساطوری شده را به بقیه مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب آن کشیده شود و به روغن بیفتتد. در آخر هم تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در پایان در ظرف مناسبی سرو و نوش جان کنید.