غذای سنتی

ادویه مخصوص ماهی

 

سبزی پلو با ماهی غذای محبوب و معروف بیشتر ایرانیان است. برای لذیذ شدن ماهی باید از یک سری ادویه مناسب استفاده کنیم. با این ادویه ها سبزی پلو ماهی را خوشمزه تر از همیشه خواهید پخت. استفاده از ادویه ماهی به دلیل طبع گرم ادویه ها سبب متعادل شدن طبع ماهی و از بین رفتن بوی بد ماهی و خوشمزه شدن آن می شود.

 

ادویه ها:
– پودر آویشن۳ قاشق چایخوری
– پودر زیره۲ قاشق چایخوری
– پودر پیاز۲ قاشق چایخوری
– فلفل قرمز۲ قاشق چایخوری
– نمک۲ قاشق چایخوری
– پودر تخم گشنیز۲ قاشق چایخوری
– زردچوبه یا کاری۲ قاشق چایخوری
– فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
– پودر سیر۱ قاشق چایخوری

 

 

برای تهیه ادویه ماهی خوشمزه به روش زیر عمل کنید:
– حتما ادویه ها را خودتان بگیرید و پودر کنید.
– ادویه ها را به خوبی با هم مخلوط کنید.
– تمام ادویه های پودر شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید.
– ادویه ها را درون یک شیشه مناسب و تمیز و خشک بریزید.
– شیشه ادویه را در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.
– این ادویه برای پخت انواع ماهی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
– حدود نیم تا یک ساعت قبل از طبخ ماهی مقداری از این ادویه ترکیبی را روی ماهی بریزید تا ماهی شما به خوبی مزه دار شود، سپس با هر روشی که می خواهید ماهی را طبخ کنید.
– قاشق تمیز برای استفاده از ادویه به کار ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *