مرغ به روش های متنوعی طبخ میشه ولی این غذا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
– ران یا سینه مرغ : چهارتکه
– پیاز: سه عدد
– گوجه فرنگی: چهار عدد
– هویج: دو عدد
– رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
– زعفران دم کرده : چهار قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
– زردچوبه و روغن : به مقدار کافی
طرز تهیه:
برای شروع مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس زعفران دم کرده را اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب می کنیم. در صورت تمایل می توانیم یک قاشق روغن نیز به مواد اضافه کنیم. سپس مواد را روی تکه های گوشت مرغ می مالیم و آنها را کنار می گذاریم تا حسابی مزه دار شود. در این فرصت فر را با دمای دویست درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
پیازها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در کف یک ظرف مناسب فر قرار می دهیم. گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و روی پیازها می چینیم، سپس هویج ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم. هویج ها را نیز درون ظرف می چینیم، سپس تکه های گوشت مرغ را روی سبزیجات قرار داده و ظرف را درون فر قرار می دهیم. بهتر است حجم ظرف مناسب با مقدار مواد باشد و خیلی بزرگ نباشد.
یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان لازمه تا مرغ بپزه. پس از گذشت یک ساعت رب گوجه فرنگی را با نصف فنجان آب رقیق کرده و روی تکه های گوشت مرغ می ریزیم و مجددا درب فر را می بندیم.
پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی آن سرخ و خوشرنگ شود. در پایان تکه های مرغ را به همراه سبزیجات درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.