شیرینی برنجی یکی ازشیرینی های خوش طعم و بواست که خیلی هم سریع وراحت پخته وآماده میشه
موادلازم برای ده نفر :
– آرد گندم : پنجاه گرم
– آرد برنج : دویست گرم
– تخم مرغ: یک عدد
– کره : صد گرم (یا روغن جامد)
– پودر هل: سه چهارم قاشق چایخوری
– بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
– پودر قند: صد گرم (یا شکر)
– گلاب:یک و نیم قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
در ابتدا آرد برنج، آرد گندم، پودر هل و بکینگ پودر را با کره مخلوط میکنیم. بهتر است آردها را از قبل الک کنیم. همچنین کره را از قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا کمی شل شود تا راحتتر بتوانید آنها را مخلوط کنید. استفاده از هل هم سلیقه ای می باشد ولی باعث خوشبو شدن شیرینی میشود. بعد از مخلوط کردن، مواد به شکل تکه های نان در خواهد آمد.
در ظرف دیگری تخم مرغ ها را شکسته، هم بزنید تا یک دست شود. سپس پور قند و گلاب را به آن اضافه کنید. استفاده از گلاب هم سلیقه ای است ولی باعث خوشبو شدن شیرینی می شود.حال مخلوط تخم مرغ ها را با مخلوط آرد ترکیب کرده و آن را با دست ورز دهید تا یک خمیر یکدست به دست آید.
خمیر به دست آمده را در یک کیسه فریزر به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از آن خمیر را خارج کرده و به اندازه گوله های کوچک از آن جدا کرده، گرد کرده و در ظرف پیرکسی قرار می دهیم. میتوانید با چنگال روی آنها را کمی فرم دهید یا با دست به آرامی روی آنرا فشار دهید تا کمی تخت شود طوری که خمیر ترک نخورد. سپس روی آن تخم خرفه بپاشید.
قبل از پخت شیرینی لازم است مایکروویو را گرم کنید.
ظرف پیرکس حاوی شیرینی ها رو در مایکروویو و به مدت بیست دقیقه با دمای صدو پنجاه درجه سانتیگراد قرار دهید تا زیر شیرینی کمی طلایی شود. اگر احساس کردید روی آن نپخته است می توانید چند دقیقه از حالت گریل میکروویو استفاده نمایید.
نکته :
اگر در مواد شیرینی مقداری زعفران دم کشیده و یا کمی پودر کاکائو بریزید می توانید رنگهای متنوعی از آن را داشته باشید.