کدولانه ای یک غذای مقوی وسالمه وعلاوه برظاهرزیبایی که داره عطروطعم بی نظیری هم داره
موادلازم:
– سه عدد کدو بزرگ یا چهار عدد کدو متوسط
– یک قاشق غذاخوری نمک
– یک هشتم قاشق غذاخوری فلفل سیاه
– شش عدد تخم مرغ
– فلفل قرمز و جعفری و گشنیز در صورت نیاز
– یک چهارم قاشق غذاخوری پودر سیر
– یک چهارم قاشق غذاخوری پودر پیاز
طرز تهیه:
کدو ها را با پوست بگیرید و سپس به صورت رشته ای در آوردید. آن را درون آبکش ریخته و به آن نمک و فلفل اضافه کرده و هم بزنید. بگذارید به مدت بیست دقیقه بماند. فر را با دمای دویست درجه روشن کنید و قالب مافین را با روغن زیتون چرب نمایید . کدو ها را فشار دهید تا آب آن خارج شود و سپس در کاسه ای آن را با پودر سیر و پیاز و فلفل سیاه مخلوط کنید. زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا کنید. سفیده های تخم مرغ را به کدوها اضافه کرده هم بزنید و درون قالب های مافین بریزید بطوری که داخل آن گودتر باشد بعد کمی فشار داده تا شکل بگیرد. زرده تخم مرغ را درون آن ها ریخته و نمک و فلفل روی آن بپاشید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این مدت از فر خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب بیرون آورده و سرو نمایید.