غذای سنتی

سیب زمینی تنوری

 

سیب زمینی یکی ازپرخاصیت ترین وخوشمزه ترین پیش غذاها ومیان وعده ها به شمار میرود.کمترکسی هم پیدامیشود که سیب زمینی دوست نداشته باشد.این یکی از ساده ترین روش های پخت سیب زمینی است که به شماسیب زمینی خوش عطر وخوش طعم می دهدکه داخلش نرم وبیرونش تنوری وبرشته است.این سیب زمینی هارامیتوانیددرفریاماکروویوبپزید.

 

مواد لازم :
– چهار عدد سیب زمینی بزرگ ؛ با پوست یا بی پوست (به دلخواه)
– یک دوم قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
– یک دوم قاشق غذاخوری نمک
– یک دوم قاشق غذاخوری فلفل سیاه
– یک قاشق غذاخوری پودر سیر
– یک چهارم قاشق غذاخوری آویشن
– پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون

 

 

طرز تهیه:
سیب زمینی ها را شسته و به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید. فقط دقت کنید که نازک نباشند. همه سیب زمینی های قاچ شده را به روغن زیتون آغشته کنید. سپس تکه های سیب زمینی را با ادویه ها خوب مخلوط کنید تا کاملا مزه دار شوند سپس ظرف فر را با کاغذ بپوشانید و سیب زمینی ها رو داخلش بچینید.
در فر که از قبل با دمای دویست درجه گرم شده چهل دقیقه بپزید.
نوش جان

نکته: می توانید این سیب زمینی های خوشمزه را با انواع سس، یا مخلوط سس سفید با پیاز، سیر، جعفری و شوید ، سس خردل یا سس تند میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *