غذای سنتی

کاسه سیب زمینی با بیکن و تخم مرغ

 

یک خوراکی شیک و لذیذ که از خوردنش سیر نمی شید ، ترکیب بیکن وتخم مرغ طعم فوق العاده ای به این غذامیده

 

مواد لازم:
– یک عدد سیب زمینی متوسط
– دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
– شش عدد تخم مرغ
– دو تکه بیکن نازک
– نمک و فلفل به میزان لازم

 

این غذا رو میتونید بدون بیکن هم بپزید

طرز تهیه:
فر را با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید. قالب مافین را با روغن زیتون چرب کنید. سیب زمینی رو رنده کنید.یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل را به سیب زمینی اضافه کرده و هم بزنید و سپس داخل قالب های مافین بریزید. فشار دهید تا فشرده شود . سپس به مدت پانزده دقیقه داخل فر قرار دهید.
در این فاصله بیکن ها را به تکه های کوچک برش دهید و کمی سرخ کنید تا ترد شوند. وقتی که سیب زمینی ها پخته شد تخم مرغ ها را روی آن شکسته بدون اینکه زرده بهم بخورد. روی آن را نمک و فلفل بپاشید و بیکن ها را روی تخم مرغ ها بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا پخته شود. بگذارید به مدت ده دقیقه خنک شود و از قالب خارج کنید و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *