غذای ملل

رول مرغ

 

رول مرغ واقعا یک غذای خوشمزه ولذیذه که ترکیبش با پنیروسیروسبزیجات وفلفل کبابی عطروطعم بی نظیری به آن داده

مواد لازم برای شش نفر :
* سه عدد سینه مرغ بدون استخوان
* نصف قاشق چایخوری نمک
* یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
* نود گرم پنیر چدار یا پنیر بُز با سیر و سبزیجات
* سی گرم برگ اسفناج تازه
* سه چهارم پیمانه فلفل قرمز کبابی
* یک عدد پیازچه خرد شده
* نصف پیمانه پستو گوجه‌فرنگی

روش تهیه :
فر را با دمای چهارصد درجه فارنهایت روشن کنید. سینه‌های مرغ را از وسط دو نیم کنید. آنها را درون پلاستیک بگذارید. با کمک بیفتک‌کوب روی آنها ضربه بزنید تا نازک و باریک شوند. یک طرف مرغ‌ها را نمک و فلفل سیاه بزنید. روی آنها پنیر قرار دهید. البته پنیر را در مرکز مرغ‌ها بگذارید تا از لبه‌ها بیرون نزند. روی آنها برگ‌های اسفناج، فلفل و پیازچه قرار دهید.
مواد را به آرامی فشار دهید و با احتیاط مرغ‌ها را رول کنید و در انتهای کار، با کمک خلال دندان آن را در جای خود محکم کنید.
پستو گوجه ‌فرنگی را روی مرغ‌ها بمالید و آنها را در یک ظرف پیرکس مستطیلی بچینید. سپس آنها را به مدت سی دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ‌ها پخته شوند. ولی مراقب باشید خیلی خشک نشوند.
پس از پخت ، خلال‌های دندان را خارج کنید و سرو کنید.

* برای اینکه پنیر بُز طعم سیر و سبزیجات داشته باشد، یک حبه سیر رنده شده را به همراه یک هشتم قاشق چایخوری پودر آویشن به پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
* می توانید به جای پنیر بُز از پنیر چدار نیز استفاده کنید.

ارزش غذایی :
کالری : دویست – چربی : نه گرم – کلسترول : هشتاد گرم – کربوهیدرات : پنج گرم – فیبر : یک گرم – قند : دو گرم – پروتئین : سی گرم – آهن : یک گرم – پتاسیم : چهارصد میلی‌گرم – کلسیم : هشتاد میلی‌گرم – سدیم : پانصد میلی‌گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *